Letöltés könyv Kilencek – A sors tolvajai 1. pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Tracy Townsend - Kilencek - A sors tolvajai 1.

Letöltés könyvet Kilencek – A sors tolvajai 1. pdf, epub és mobi

Kilencek – A sors tolvajai 1..pdf
Kilencek – A sors tolvajai 1..epub
Kilencek – A sors tolvajai 1..mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Kilencek – A sors tolvajai 1..pdf, Kilencek – A sors tolvajai 1..epub. Kilencek – A sors tolvajai 1..mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Kilencek – A sors tolvajai 1. pdf, epub, mobi

Töltse le a Kilencek – A sors tolvajai 1. könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Kilencek – A sors tolvajai 1. könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Kilencek – A sors tolvajai 1. pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Kilencek – A sors tolvajai 1. könyvet.

Miről szól Kilencek – A sors tolvajai 1. könyv?

Kilencek – A sors tolvajai 1. leírása

Corma sötét utcáin kallódik egy könyv, amely önmagát írja, egy könyv, amelyért egyesek akár ölni is képesek.
Rowena Downshire futárként dolgozik a feketepiacon, hogy kifizesse anyja adósságát, amikor egy sürgős megbízásnak köszönhetően szembekerül legrosszabb rémálmainak szörnyetegével. Sikerül elmenekülnie, de a csomagban szállított különös könyvet ellopják.
Kevesen élik túl, ha megismerik az Alkimista titkát, ám amikor Rowena üres kézzel és rémülten megjelenik a lépcsőjén, a férfi nem képes elküldeni. Ehelyett segítséget kér attól, akitől a legkevésbé szeretne: egy visszavonult tolvajtól és zsoldostól, Anselm Meterontól.
A város túlsó végén Phillip Chalmers tiszteletes egy cellában találja magát, véresen, tele zúzódásokkal, egy nálánál kétszer nagyobb lény társaságában. Az egyetlen esélye a túlélésre, ha lefordítja a kezébe adott könyvet, de rá kell döbbennie, hogy annak sorait maga a Teremtő írja, és a nem megfelelő kezekben az emberiség végét jelenthetik.
Ez a különös társaság egy összeesküvés középpontjába kerül, ahol mindenki a könyvet akarja megszerezni, hogy felhasználhassa a saját céljaira. Ilyen körülmények között honnan tudhatják, ki a barát, és ki az ellenség? S mi történik, ha a könyv felfedi a titkot, amelyet egyetlen embernek sem szabadna ismernie?

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Fantasy":

Leave a Reply