Letöltés könyv Kegyes igazság pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Kendra Elliot - Kegyes igazság

Letöltés könyvet Kegyes igazság pdf, epub és mobi

Kegyes igazság.pdf
Kegyes igazság.epub
Kegyes igazság.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Kegyes igazság.pdf, Kegyes igazság.epub. Kegyes igazság.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Kegyes igazság pdf, epub, mobi

Töltse le a Kegyes igazság könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Kegyes igazság könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Kegyes igazság pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Kegyes igazság könyvet.

Miről szól Kegyes igazság könyv?

Kegyes igazság leírása

Amikor a világa lángokba borul, ő vajon túléli a tüzet?

A világ végére készülő családban felnőtt Mercy Kilpatrick FBI-ügynök bármilyen kihívást elvállal – még azt is, hogy ellenségesen fogadják szülővárosában. Ám nem ő az egyetlen, aki felfordulást okoz Eagle’s Nestben. Az eleinte kamaszcsínyeknek tartott tűzesetek halálos fordulatot vesznek, amikor meggyilkolnak két megyei rendőrt. Mercy a helyi rendőrfőnökkel, Truman Dalyvel vállvetve vadászni kezd a gyilkossá vált gyújtogatóra.

Mivel a családja és a város lakói még mindig távolságot tartanak tőle, Mercynek minden szakértelmét latba kell vetnie, hogy nyomokra bukkanjon. Hamarosan el is jut hozzá a szóbeszéd egy a környéken szerveződő kormányellenes milíciáról. Feltett szándéka kifüstölni a kígyóvermet, ha köztük van a gyújtogató. Ám amikor a nyomozása fényt derít egy megdöbbentő titokra, az őrült utáni hajsza a saját tűzpróbájává válik.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Krimi":

Leave a Reply