Letöltés könyv Kard és Rózsa pdf, epub és mobi

By | 2019-12-20

Brenda Joyce - Kard és Rózsa

Letöltés könyvet Kard és Rózsa pdf, epub és mobi

Kard és Rózsa.pdf
Kard és Rózsa.epub
Kard és Rózsa.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Kard és Rózsa.pdf, Kard és Rózsa.epub. Kard és Rózsa.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Kard és Rózsa pdf, epub, mobi

Töltse le a Kard és Rózsa könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Kard és Rózsa könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Kard és Rózsa pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Kard és Rózsa könyvet.

Miről szól Kard és Rózsa könyv?

Kard és Rózsa leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2019-08-02

A házasságon kívül született Alanát eltaszította magától a tekintélyes és befolyásos Comyn család, így a lány a nagyanyja mellett nőtt fel, biztonságos távolságban a Skóciában tomboló háborútól. Ám amikor a harcok az otthonához közelednek, egy ellenséges katonát megment a haláltól, és ezzel a saját életét is veszélybe sodorja. Iannek, a nagy hatalmú Robert Bruce szövetségesének szívét rabul ejti gyönyörű megmentője. Alana szenvedélyes és tiltott viszonyba bonyolódik a férfival, de továbbra is titkolnia kell a személyazonosságát. Brucehadserege azonban végső leszámolásra készül, és a lány nehéz döntés előtt áll…

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Romantikus":

Leave a Reply