Letöltés könyv Jó éjszakát jóga pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Lorena Pajalunga - Jó éjszakát jóga

Letöltés könyvet Jó éjszakát jóga pdf, epub és mobi

Jó éjszakát jóga.pdf
Jó éjszakát jóga.epub
Jó éjszakát jóga.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Jó éjszakát jóga.pdf, Jó éjszakát jóga.epub. Jó éjszakát jóga.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Jó éjszakát jóga pdf, epub, mobi

Töltse le a Jó éjszakát jóga könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Jó éjszakát jóga könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Jó éjszakát jóga pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Jó éjszakát jóga könyvet.

Miről szól Jó éjszakát jóga könyv?

Jó éjszakát jóga leírása

Elalvást segítő, játékos pózok a jóga világából

Jó éjszakát jóga című kötetünk játékos formában vezeti be a gyerekeket (és szüleiket) a jóga csodálatos világába. A lefekvés előtt elvégzett, gondosan összeállított gyakorlatsor nemcsak megalapozza a kicsikben a jóga szeretetét, hanem megnyugtatja és ellazítja őket, segítségével felkészülnek a pihentető alvásra.

A kötet tizenhat egyszerű ászanát tartalmaz, melyeket a gyerekek akár kedvenc plüssjátékaikkal is végezhetnek. A neves olasz gyermekjóga-oktató, Lorena Pajalunga részletes leírásait és Láng Anna varázslatos illusztrációit követve a lefekvés ezentúl valóban gyerekjáték lesz.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gyermek és ifjúsági":

Leave a Reply