Letöltés könyv Infokommunikációs akadálymentesítés pdf, epub és mobi

By | 2019-12-31

Nagy Gabriella - Infokommunikációs akadálymentesítés

Letöltés könyvet Infokommunikációs akadálymentesítés pdf, epub és mobi

 • SZAK Kiadó Kft.
 • Szakkönyvek
 • 232 oldal
 • Kötés: kartonált
 • ISBN: 9789639863361
 • Cikkszám: 1027483
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

Infokommunikációs akadálymentesítés.pdf
Infokommunikációs akadálymentesítés.epub
Infokommunikációs akadálymentesítés.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Infokommunikációs akadálymentesítés.pdf, Infokommunikációs akadálymentesítés.epub. Infokommunikációs akadálymentesítés.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Infokommunikációs akadálymentesítés pdf, epub, mobi

Töltse le a Infokommunikációs akadálymentesítés könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Infokommunikációs akadálymentesítés könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Infokommunikációs akadálymentesítés pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Infokommunikációs akadálymentesítés könyvet.

Miről szól Infokommunikációs akadálymentesítés könyv?

Infokommunikációs akadálymentesítés leírása

Napjainkban különös jelentőséggel bír az akadálymentesítés és az akadálymentes tervezés elve, egymás után születnek a közszolgáltatásokhoz való egyenlő hozzáférést előíró törvények hazánkban és nemzetközi szinten is. Ez a könyv az infokommunikációs akadálymentesítés korszerű lehetőségeit mutatja be. Tartalmazza mindazokat az alapvető ismereteket, amelyek segítségével környezetünket mindenki számára kényelmesen használhatóvá (és a jogi szabályozásnak megfelelővé) alakíthatjuk. A könyv áttekinti az informatikai és a kommunikációs eszközök akadálymentesítésének fejlődését, a jelenleg elérhető megoldásokat és a jövő lehetőségeit. Az érzékszervi, értelmi és mozgássérültek speciális igényei alapján javaslatokat tesz a PC-s és mobil-munkakörnyezet kialakítására, átalakítására a problémát okozó bemeneti és kimeneti információcsatornák testreszabásával vagy helyettesítésével. Az akadálymentes weboldalak és alkalmazások fejlesztői is megtalálhatják a munkájukat segítő tervezési elveket és konkrét információkat. A könyv második felében azt is bemutatjuk, hogyan válhatnak az informatikai rendszerek a mindennapi élet akadálymentesítésének az eszközévé. Olyan érdekes témák szerepelnek itt, mint a számítógéppel vagy mobilkészülékkel történő könyvfelolvasás, az online ügyintézésben, vásárlásban, oktatásban rejlő lehetőségek, a videotelefonálás és a hazánkban nemrég elindult videotolmács-szolgáltatás, továbbá a közösségi helyszínek akadálymentesítése a helyi információszolgáltatást nyújtó technológiák segítségével. Végül szó esik még napjaink egyik legdivatosabb innovációjáról, az intelligensotthon-rendszerről.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Szakkönyvek":

Leave a Reply