Letöltés könyv Hupikék Törpikék – 10. lemez pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

José Dutillieu, George Gordon - Hupikék Törpikék - 10. lemez

Letöltés könyvet Hupikék Törpikék – 10. lemez pdf, epub és mobi

 • Fibit Media Kft.
 • Gyermek és ifjúsági
 • 94 oldal
 • Kötés:
 • ISBN: 5996255737318
 • Cikkszám: 1053021
 • Nyelv: magyar 2.0

Hupikék Törpikék – 10. lemez.pdf
Hupikék Törpikék – 10. lemez.epub
Hupikék Törpikék – 10. lemez.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Hupikék Törpikék – 10. lemez.pdf, Hupikék Törpikék – 10. lemez.epub. Hupikék Törpikék – 10. lemez.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Hupikék Törpikék – 10. lemez pdf, epub, mobi

Töltse le a Hupikék Törpikék – 10. lemez könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Hupikék Törpikék – 10. lemez könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Hupikék Törpikék – 10. lemez pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Hupikék Törpikék – 10. lemez könyvet.

Miről szól Hupikék Törpikék – 10. lemez könyv?

Hupikék Törpikék – 10. lemez leírása

A Hupikék törpikék 1958-ban születtek meg a belga Peyo (Pierre) Culliford rajzasztalán, élükön Törpapával, Törpfalva vezérével, aki sikerrel védelmezi kis kolóniáját Hópuszpóktól, a törphusira áhítozó gonosz varázslótól. A kis falvacskában akad erőművész, szakácstörpi, lusta törpi és okos kékség, de csak egyetlen hölgytörpi, Törpilla. Vicces mindennapjaikat az amerikai NBC csatorna ültette át rajzfilm-formátumba. A rajzfilm világszerte hatalmas sikert aratott, s nem mellesleg több Emmy-díjat is begyűjtött.  1. LEMEZ  Király törp Törpapa megbízza a törpöket a védőgát felújításának befejezésével, majd gyógynövénygyűjtő expedícióra indul. Mialatt távol van, Okoska királlyá koronázza magát, és persze óriási felfordulást okoz. Törpapa épp időben tér vissza, hogy megóvja a védőgátat az összeomlástól.  Tréfi orvossága Tréfi szüntelen tréfái után egy törp sem hiszi el a viccmesternek, hogy Sziamiaú, Hókuszpók macskája feni a karmait rájuk. Amikor mégis baj történik, ő bűntudattól és felelősségérzettől hajtva Hókuszpók kastélyába siet. Az itt elsütött néhány vicce elég nagyot szól ahhoz, hogy kiszabadíthassa barátait.  Szent Törp és a sárkány A törpök egy eltévedt bébisárkányt találnak az erdőben. Hazaviszik a falujukba, és a gondjaikba veszik. Ám a gonosz Hókuszpóknak sikerül elragadnia szegény jószágot, hogy felhasználja ördögi tervéhez: a sárkányt a törpök falujának elpusztítására akarja használni. Szerencsére Törpapának is lapul még néhány trükk a tarsolyában.  A törpmágus Hókuszpók kitalál egy törpvarázslóról szóló legendát, hogy hegyi búvóhelyén állított csapdájába csalja Törpapát és a törpöket. Törpapa azonban saját bűbájai egyikével túljár a gonosztevő eszén, és visszakergeti Hókuszpókot a hegyről a kastélyába.  A palack szelleme A törpök találnak egy palackba zárt dzsinnt, aki addig nem hajlandó teljesíteni a kívánságaikat, amíg ki nem mondják a varázsszót. Sajnos Hókuszpók kutatni kezd a könyvtárában, és rálel egy varázsszó-oldóra. Mágikus megbízatást ad a szellemnek, hogy kapja el a törpöket. De Hókuszpók gyorsan felhasználja mindhárom kívánságát, és Törpapa közbeléphet: a foglyok kiszabadulnak, Hókuszpók nem viszi el szárazon, a dzsinn pedig örökre visszazárja magát a palackba.  A törpök és az óriásmadár Törpapa nővesztő főzete véletlenül kifolyik, és egy madárra cseppen, ami engedelmesen óriásira is nő. Sok fejtörpölés után Törpapa anti-növesztővel kezeli a szörnyszárnyast, így az hamarosan visszanyeri normális méretét, a falu pedig a normális életét.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gyermek és ifjúsági":

Leave a Reply