Letöltés könyv Hudec László pdf, epub és mobi

By | 2019-12-31

Luca Poncellini - Hudec László

Letöltés könyvet Hudec László pdf, epub és mobi

Hudec László.pdf
Hudec László.epub
Hudec László.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Hudec László.pdf, Hudec László.epub. Hudec László.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Hudec László pdf, epub, mobi

Töltse le a Hudec László könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Hudec László könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Hudec László pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Hudec László könyvet.

Miről szól Hudec László könyv?

Hudec László leírása

Hudec Lászlót (Besztercebánya, 1893 Berkeley, 1958) ma a modern építészet egyik legjelesebb képviselőjeként tisztelik Kínában, de világszerte is. A magyar közönség eddig alig tudott arról, hogyan bontakozott ki ez a kivételes munkásság, melyhez több tucat art deco épület, a regionalista építészet első kínai kísérletei, Ázsia első felhőkarcolójának a megépítése fűződik. Hudec induló karrierjébe közbeszólt a háború: orosz hadifogságba esett, ahonnan 1918-ban megszökött. Sanghajba keveredett, ahol a historicmusttól a legkorszerűbb nyugat-európai áramlatokig magába olvasztó stílusa hamar népszerű lett, így felkérték a város meghatározó épületeinek (Park Hotel, Grand Theatre, Dr. Woo háza) a megtervezésére. 1947-ben Svájc és Olaszország (részt vett a Szent Péter bazilika alatti feltárásokban) után Amerikában telepedett le

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Művészet":

Leave a Reply