Letöltés könyv Hűtlenség – …és ami mögötte van pdf, epub és mobi

By | 2019-12-31

dr. Almási Kitti - Hűtlenség - ...és ami mögötte van

Letöltés könyvet Hűtlenség – …és ami mögötte van pdf, epub és mobi

Hűtlenség – …és ami mögötte van.pdf
Hűtlenség – …és ami mögötte van.epub
Hűtlenség – …és ami mögötte van.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Hűtlenség – …és ami mögötte van.pdf, Hűtlenség – …és ami mögötte van.epub. Hűtlenség – …és ami mögötte van.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Hűtlenség – …és ami mögötte van pdf, epub, mobi

Töltse le a Hűtlenség – …és ami mögötte van könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Hűtlenség – …és ami mögötte van könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Hűtlenség – …és ami mögötte van pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Hűtlenség – …és ami mögötte van könyvet.

Miről szól Hűtlenség – …és ami mögötte van könyv?

Hűtlenség – …és ami mögötte van leírása

Miért épp a hűtlenséget választottam első könyvem témájául? Mert a rendelésemen jó ideje ez a leggyakrabban visszatérő probléma – alig akad olyan páciensem, akit valamilyen formában ne érintene. Persze felmerül a kérdés: egyáltalán mi az, hogy hűtlenség? Mit értünk ma megcsalás alatt? Amikor az Interneten felvetettük ezt a témát, parázs vita alakult ki a hozzászólók között. Volt, aki azt sem érezte annak, ha partnerén kívül szexuális kapcsolatot létesít másokkal is, hiszen – magyarázta – szabad lényeknek születtünk, nem lehetünk egymás tulajdonai és rabtartói. Más már annak a gondolatát sem bírja elviselni, hogy a társa rajta kívül mással is szívesen tölt időt – számára ez is árulás. Ezzel a könyvvel nem az a célom, hogy igazságot tegyek a szubjektív vélemények között, vagy moralizáljak – terapeutaként nem is tehetem, mert aki ítélkezik, az nem tud segíteni. Sokkal inkább az, hogy praxisom tapasztalatai alapján megmutassam, milyen gondokkal küzdünk ma ezen a téren, mert ami kirajzolódik előttem, az társadalmi méretű problémának tűnik.
A hűtlenséggel azért érdemes foglalkozni, mert olyan sérüléseket okozhat, melyek nemcsak az adott kapcsolatra, de önbecsülésünkre és másokhoz való viszonyunkra is hatással vannak. Nem ritka például az alapvető bizalomvesztés, melynek nyomában szégyen, gyermeki kiszolgáltatottság-érzés, szenvedés és düh jár. Szeretném, ha akit érint a téma, az tudná: van esély arra, hogy egy csúnya történetből is önbizalmunkban – sőt, akár kapcsolatunkban – megerősödve kerüljünk ki. Sok olyan esetet láttam, ahol ez sikerült – ebben a könyvben megosztom, hogyan.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Termékeink":

Leave a Reply