Letöltés könyv Hajómágnás a pácban pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

P. G. Wodehouse - Hajómágnás a pácban

Letöltés könyvet Hajómágnás a pácban pdf, epub és mobi

Hajómágnás a pácban.pdf
Hajómágnás a pácban.epub
Hajómágnás a pácban.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Hajómágnás a pácban.pdf, Hajómágnás a pácban.epub. Hajómágnás a pácban.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Hajómágnás a pácban pdf, epub, mobi

Töltse le a Hajómágnás a pácban könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Hajómágnás a pácban könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Hajómágnás a pácban pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Hajómágnás a pácban könyvet.

Miről szól Hajómágnás a pácban könyv?

Hajómágnás a pácban leírása

Ha Bertie-n múlna, soha nem menne Steeple Bumpleigh közelébe, ahol félelmetes nénikéje, Agatha él férjével, Percy bácsival. Ám Jeeves az ő ellenállhatatlan modorában meggyőzi, hogy látogassa meg bácsikáját, és segítse ki egy fölöttébb kínos helyzetben. Steeple Bumpleighban azonban Bertie összefut Stilton Cheeswrighttal. A régi cimbora Florence-nak, Bertie volt menyasszonyának udvarol, és szent meggyőződése, hogy Bertie-nek a lányra fáj a foga. Ráadásul, mintha ez nem volna elég, az is kiderül, hogy a jó öreg Stilton rendőrnek állt, és ő képviseli a rendet és törvényt Steeple Bumpleighban.

Wodehouse terjedelmes életművének e gyöngyszemét először olvashatják magyarul az angol humor kedvelői.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Regény":

Leave a Reply