Letöltés könyv Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Creativity, Karrier, lendület, előrelépés, Karneol pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál - Creativity, Karrier, lendület, előrelépés, Karneol

Letöltés könyvet Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Creativity, Karrier, lendület, előrelépés, Karneol pdf, epub és mobi

  • Zafír Press
  • Ezotéria
  • Kötés: doboz
  • ISBN: 6509228804101
  • Cikkszám: 1069884
  • Kiadás éve:

Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Creativity, Karrier, lendület, előrelépés, Karneol.pdf
Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Creativity, Karrier, lendület, előrelépés, Karneol.epub
Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Creativity, Karrier, lendület, előrelépés, Karneol.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Creativity, Karrier, lendület, előrelépés, Karneol.pdf, Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Creativity, Karrier, lendület, előrelépés, Karneol.epub. Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Creativity, Karrier, lendület, előrelépés, Karneol.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Creativity, Karrier, lendület, előrelépés, Karneol pdf, epub, mobi

Töltse le a Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Creativity, Karrier, lendület, előrelépés, Karneol könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Creativity, Karrier, lendület, előrelépés, Karneol könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Creativity, Karrier, lendület, előrelépés, Karneol pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Creativity, Karrier, lendület, előrelépés, Karneol könyvet.

Miről szól Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Creativity, Karrier, lendület, előrelépés, Karneol könyv?

Gyógyító Kristályok Ajándékszett Karkötő és medál – Creativity, Karrier, lendület, előrelépés, Karneol leírása

Hívja segítségül a karneolt, hogy céljai eléréséhez új ötletekkel, bátorsággal, tetterővel és szerencsével ruházza fel!
A karneol az előrelépés köve.
Ez a gyönyörű narancssárga kristály az előrelépés köve. Megnyitja az utat az örömteli alkotóerő előtt, felszínre hozza a rejtett tehetségeket. Lendületet, ambíciót, önbizalmat és bátorságot ad ahhoz, hogy álmainkat tettekre váltsuk, az útközben jelentkező problémákat pedig megoldjuk. A bőség és a szerencse egyik fő köve is. Védi testünket, otthonunkat a káros behatások ellen. Új szenvedélyeket ébreszt a magánéletben és a hivatásban egyaránt. Lelkileg stabilizál, testi szinten életerővel tölt fel, javítja a koncentrációt, serkenti az anyagcserét, a táplálkozási zavarok megszüntetését, mindkét nemben segít visszaállítani a felborult hormonális egyensúlyt.

Ajándékozza meg szeretteit a féldrágakövek univerzális erejével! 
A féldrágakövek évezredek óta az ember segítőtársai. Tiszta energiájuk gyógyít és életerővel tölt fel, harmóniát sugároz a léleknek, és segíti a meditációt. Az érzelmi életre, a hangulatra, a test működésére gyakorolt jótékony hatásuk ősidők óta ismert. Viselőjüket kiegyensúlyozottabbá teszik, és az energetikai gátak feloldásában, az energiaközpontok aktiválásában is hatékonyan segédkeznek.A természet keze formálta ezeket a kristályokat, amelyek összekötik a láthatatlan világot a láthatóval, az éteri világot az emberivel. Az ásványok világának univerzális erejét közvetítik felénk e divatos és exkluzív ékszercsalád formájában.

Karneol, féldrágakő karkötő szív alakú medállal, ezüstözött nyaklánccal, plüss ékszertartóval, pozitív megerősítések kártyával – elegáns, a kőhöz illő díszdobozban (10X18 cm), a kő leírásával.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Ezotéria":

Leave a Reply