Letöltés könyv Gyerekjáték az angol! 1. – Bird Surprise – Time for English pdf, epub és mobi

By | 2019-12-25

Gyerekjáték az angol! 1. - Bird Surprise - Time for English

Letöltés könyvet Gyerekjáték az angol! 1. – Bird Surprise – Time for English pdf, epub és mobi

Gyerekjáték az angol! 1. – Bird Surprise – Time for English.pdf
Gyerekjáték az angol! 1. – Bird Surprise – Time for English.epub
Gyerekjáték az angol! 1. – Bird Surprise – Time for English.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Gyerekjáték az angol! 1. – Bird Surprise – Time for English.pdf, Gyerekjáték az angol! 1. – Bird Surprise – Time for English.epub. Gyerekjáték az angol! 1. – Bird Surprise – Time for English.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Gyerekjáték az angol! 1. – Bird Surprise – Time for English pdf, epub, mobi

Töltse le a Gyerekjáték az angol! 1. – Bird Surprise – Time for English könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Gyerekjáték az angol! 1. – Bird Surprise – Time for English könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Gyerekjáték az angol! 1. – Bird Surprise – Time for English pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Gyerekjáték az angol! 1. – Bird Surprise – Time for English könyvet.

Miről szól Gyerekjáték az angol! 1. – Bird Surprise – Time for English könyv?

Gyerekjáték az angol! 1. – Bird Surprise – Time for English leírása

A könyv és a 12 perces rajzfilm óvodás és kisiskolás gyerekeknek szól.

A nyelvtanulást nem lehet elég korán kezdeni. Az egészen kis korban elkezdett nyelvtanulás során a gyerekek hamar megtapasztalják, hogy egy fogalmat több szóval is ki lehet fejezni, így gondolkodásuk rugalmasabb, elvonatkoztató képességük jobb lesz, s ezáltal fejlődik az intelligenciájuk.

A rajzfilmek és a képeskönyvek két kisgyerek kalandjait mesélik el, akik megtalálják Ziggyt, a papagájt, és megtanítják beszélni. Sok-sok kalandjuk során a madár megismeri a betűket, számokat, színeket és egyéb hasznos szavakat. Az egyenként 12 perces rajzfilmekkel a gyerekek egyre jobban elsajátítják az angol nyelvet, ha pedig már tudnak olvasni, akkor a könyvben végigkövethetik az adott történetet, amiben egy kis szótár is segítségükre lesz.

A sorozat 10 kötetből áll. A könyvek és filmek egymástól függetlenül is élvezhetők, ugyanakkor a bennük lévő tudásanyag egymásra épül.

A rendszeres Time for English-mesefogyasztás a legjobbkor és a legjobb módon, ráadásul élményszámba menően kínál biztos angoltudást a kisgyerekeknek.

A korai nyelvtanulásnál a gyerekeknek még nem szükséges nyelvtant, kiejtést tanulniuk, az is elég, ha dalokat, verseket, szavakat ismételgetnek. A sok ismétlésnek köszönhetően egyre jobb lesz a kiejtésük, pontosabb a szóhasználatuk, ezáltal felszabadultabban használják majd a nyelvet a tudatos nyelvtanulás során, az iskolában is.

A rajzfilmhez angol és magyar felirat is választható.

Az 1. rész tartalma:

• Köszönés • Bemutatkozás • Az ABC betűi A–M-ig • Számok 1–10-ig

A tízéves Lucy és a kilencéves Wiz egy papagájt találnak. A madár nyakában lévő szakadt szalagról kiderül, hogy Ziggynek hívják, de nem tudni, honnan jött. A gyerekek elhatározzák, hogy megkeresik az otthonát. Mivel a papagáj ismételgeti Wizék szavait, úgy döntenek, megtanítják angolul, így majd beszélni tudnak egymással. Lucy és Wiz bemutatkoznak, elkezdik tanítani az ABC betűit a papagájnak, és az ábécékártyák szereplői életre kelnek a mesében. Majd megtanítják Ziggyt 10-ig számolni. A papagáj ébredés után csak arra emlékszik, hogy szalad Thomas (a macska) elől, és elbújik a Varázsbicikli tárolójában. Hol lehet az otthona?

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gyermek és ifjúsági":

Leave a Reply