Letöltés könyv Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

E L James - Grey - A szürke ötven árnyalata Christian szerint

Letöltés könyvet Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint pdf, epub és mobi

 • Libri Könyvkiadó Kft
 • Erotikus
 • Kötés: kartonált
 • ISBN: 9789633107027
 • Cikkszám: 1042675
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint.pdf
Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint.epub
Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint.pdf, Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint.epub. Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint pdf, epub, mobi

Töltse le a Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint könyvet.

Miről szól Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint könyv?

Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint leírása

E. L. James újraírta az elmúlt idők legsikeresebb bestsellerét.

Eljött a várva várt pillanat, amikor a Szürke-rajongók végre a titokzatos és izgató Christian gondolatai közé férkőzhetnek. Christian Grey szavain, gondolatain és álmain keresztül végre megtudjuk a titkot, mit gondolt a férfi az Anastasiával folytatott szenvedélyes kapcsolatáról.

A férfi gyönyörű, okos és a hatalom megszállottja. Világa rendezett, szigorú szabályok szerint működik, de fájdalmasan üres, mindaddig, amíg Anastasia Steele be nem lép az életébe. Miért nem képes ellenállni Ana csendes szépségének? Miért nem tud elszakadni tőle? Mi űzi ebbe a vakmerő és szenvedélyes viszonyba, ami mindkettőjüket felőrli? Ana átlát az álcának használt ridegségen, amivel Christian gyermekkori traumáit és szeretetlenségét palástolja. Vajon képes a lány csillapítani a fájdalmat, vagy a férfi lelkét emésztő sötét vágyak és öngyűlölet végül elűzik mellőle azt, aki az utolsó reménysugár lehetne az életében?

Christian rendkívül összetett személyiség nyilatkozta James, az olvasóimat mindig is izgatták a vágyai, a gondolatai, és persze múltjának sötét árnyai is. Nagy öröm volt számomra ismét visszatérni Ana és Christian világába, és újraélni a történetet.

Az Ötven árnyalat-trilógia világszerte 125 millió példányban kelt el, ez a könyvkiadás történetének eddigi legsikeresebb sorozata. E. L. James GREY című regénye június 18-án, Christian születésnapján jelenik meg az USA-ban.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Erotikus":

Leave a Reply