Letöltés könyv Grammatik Kompass nyelvtani gyakorlókönyv pdf, epub és mobi

By | 2019-12-31

Dömök Szilvia - Grammatik Kompass nyelvtani gyakorlókönyv

Letöltés könyvet Grammatik Kompass nyelvtani gyakorlókönyv pdf, epub és mobi

Grammatik Kompass nyelvtani gyakorlókönyv.pdf
Grammatik Kompass nyelvtani gyakorlókönyv.epub
Grammatik Kompass nyelvtani gyakorlókönyv.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Grammatik Kompass nyelvtani gyakorlókönyv.pdf, Grammatik Kompass nyelvtani gyakorlókönyv.epub. Grammatik Kompass nyelvtani gyakorlókönyv.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Grammatik Kompass nyelvtani gyakorlókönyv pdf, epub, mobi

Töltse le a Grammatik Kompass nyelvtani gyakorlókönyv könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Grammatik Kompass nyelvtani gyakorlókönyv könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Grammatik Kompass nyelvtani gyakorlókönyv pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Grammatik Kompass nyelvtani gyakorlókönyv könyvet.

Miről szól Grammatik Kompass nyelvtani gyakorlókönyv könyv?

Grammatik Kompass nyelvtani gyakorlókönyv leírása

Dömők Szilvia Themenkompass című munkája mindazoknak nyújt segítséget, akik németből szeretnének középfokú állami nyelvvizsgát tenni. A nyelvoktatócsalád az Akadémiai Kiadó EXAM PASS – PRÜFUNGSPASS sorozatának részeként jelent meg. A kiadvány három részből áll: kurzuskönyvből (Themenkompass),  nyelvtani gyakorlókönyvből (Grammatikkompass) és tanári kézikönyvből. A kurzuskönyvhöz kazetta is kapcsolódik. A színes, mintegy 400 oldalas kötet 20 leckéje a legfontosabb mindennapi témákat dolgozza fel. A leckék egységesen épülnek fel: a témát szókincsgyakorlatok vezetik be, amelyeket szóbeli feladatok követnek. Az ezután következő írásbeli feladatok szintén a nyelvvizsga feladatait (fordítás, szövegértés, irányított fogalmazás) gyakoroltatják. A mindig kéznél lévő nyelvtani segédkönyv bármilyen nyelvtani problémához segítségül hívható, magyarázatokat és feladatokat tartalmaz. A kiadvány újdonsága az ugyancsak bármikor előhúzható könyvjelző, amelyen a mindennapi beszédhelyzetekben felmerülő nyelvi funkciók összefoglalását találjuk. A könyv felépítése és feladatai így garantálják, hogy a lelkiismeretes tanuló a lehető legteljesebb felkészítést kapja a középfokú nyelvvizsgára.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Nyelvkönyv, szótár":

Leave a Reply