Letöltés könyv Génmódosított növények – Mire jókpdf, epub és mobi pdf, epub és mobi

By | 2019-12-20

VENETIANER PÁL - Génmódosított növények - Mire jók?

Letöltés könyvet Génmódosított növények – Mire jók? pdf, epub és mobi

Génmódosított növények – Mire jók?.pdf
Génmódosított növények – Mire jók?.epub
Génmódosított növények – Mire jók?.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Génmódosított növények – Mire jók?.pdf, Génmódosított növények – Mire jók?.epub. Génmódosított növények – Mire jók?.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Génmódosított növények – Mire jók? pdf, epub, mobi

Töltse le a Génmódosított növények – Mire jók? könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Génmódosított növények – Mire jók? könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Génmódosított növények – Mire jók? pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Génmódosított növények – Mire jók? könyvet.

Miről szól Génmódosított növények – Mire jók? könyv?

Génmódosított növények – Mire jók? leírása

Ma a világon példátlan gyorsasággal növekszik a genetikailag módosított növények vetésterülete. Hogy ez jó vagy sem, arról intenzív és indulatos szakmai, politikai, gazdasági, és médiaviták folynak. De miről is vitatkozunk?

Tudta ön, hogy:
…a DNS önmagában nem élő anyag?
…a klónozás – bárhonnan is származik a kijelölt gén – többnyire az Escherichia coli nevű emberi bélbaktériumban történik meg?
…Dolly, az első klónozott bárány a 227-ik kísérletre sikerült?
…a papaját a géntechnológia mentette meg a kipusztulástól?
A szerző, aki a génsebészet aktív művelője, a mezőgazdasági GM-technológia mibenlétét, hasznosságát, illetve veszélyességét elemzi. Célja a hiteles, érdekes, szórakoztató tájékoztatás.

"Ami pedig a véleményeket, hipotéziseket, spekulációkat, jóslatokat illeti, megkísérlem azok torzításmentes ismertetését, majd – ahol szükséges és lehetséges – állást foglalok velük kapcsolatban. Nem óhajtom ugyanis titkolni, hogy e kérdések többségéről valóban határozott véleményem van – ami nem a két szélső álláspont számtani közepe."

Venetianer Pál (1935 -) az MTA rendes tagja, az Academia Europaea és a Német Tudományos Akadémia tagja, a Szegedi Biológiai Központ kutatóprofesszora. Szakterülete a molekuláris biológia. Több mint százhúsz tudományos közlemény, valamint öt népszerűsítő könyv szerzője.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Tudományos könyvek":

Leave a Reply