Letöltés könyv FülSzöveg Olasz hallás utáni szövegértés feladatok B1 + CD pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Nagy Mária - FülSzöveg Olasz hallás utáni szövegértés feladatok B1 + CD

Letöltés könyvet FülSzöveg Olasz hallás utáni szövegértés feladatok B1 + CD pdf, epub és mobi

 • Akadémiai Kiadó Zrt.
 • Nyelvkönyv, szótár
 • 88 oldal
 • Kötés: puha
 • ISBN: 9789630593304
 • Cikkszám: 1043437
 • Nyelv: magyar, olasz
 • Kiadás éve:

FülSzöveg Olasz hallás utáni szövegértés feladatok B1 + CD.pdf
FülSzöveg Olasz hallás utáni szövegértés feladatok B1 + CD.epub
FülSzöveg Olasz hallás utáni szövegértés feladatok B1 + CD.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: FülSzöveg Olasz hallás utáni szövegértés feladatok B1 + CD.pdf, FülSzöveg Olasz hallás utáni szövegértés feladatok B1 + CD.epub. FülSzöveg Olasz hallás utáni szövegértés feladatok B1 + CD.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

FülSzöveg Olasz hallás utáni szövegértés feladatok B1 + CD pdf, epub, mobi

Töltse le a FülSzöveg Olasz hallás utáni szövegértés feladatok B1 + CD könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a FülSzöveg Olasz hallás utáni szövegértés feladatok B1 + CD könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

FülSzöveg Olasz hallás utáni szövegértés feladatok B1 + CD pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a FülSzöveg Olasz hallás utáni szövegértés feladatok B1 + CD könyvet.

Miről szól FülSzöveg Olasz hallás utáni szövegértés feladatok B1 + CD könyv?

FülSzöveg Olasz hallás utáni szövegértés feladatok B1 + CD leírása

Sono tutt’orecchi (Csupa fül vagyok) – mondjuk olaszul, ha nagyon figyelünk arra, akit hallgatunk, és arra, amit hallunk. Erre a képességre lesz szüksége a nyelvtanulónak könyvünk használatakor: füleljen, figyeljen, értse meg a szövegek tartalmát és lényegét, szűrjön ki belőlük információkat, rendszerezze azokat, illessze táblázatba, alkosson belőlük válaszokat.A könyv és a hozzá tartozó hanganyag olyan köznapi tematikájú leíró vagy elbeszélő jellegű szövegeket és párbeszédeket tartalmaz, amelyek a hozzájuk kapcsolódó feladatokkal a halláskészség fejlesztésére és a tanulás során elért teljesítmény mérésére egyaránt alkalmasak. A feladatok azt tesztelik, hogy a nyelvtanuló képes-e az átlagosnál kicsit lassabb tempójú, anyanyelvi beszélők által elmondott szövegekből kiszűrni a legfontosabb információkat, megérti-e a szövegek lényegét, mondanivalóját.A feladatokkal a legismertebb B1 szintű (alapfokú) egynyelvű nyelvvizsgák (TELC, BME, ECL) és a középszintű érettségi hallott szöveg értése vizsgarészére való felkészüléshez nyújtunk segítséget a nyelvtanulóknak és a vizsgákra felkészítő nyelvtanároknak. A feladatokhoz a hanganyag mellett megoldókulcs és szövegkönyv is tartozik, ezáltal a kiadvány nem csak tanórai munkára, hanem önálló felkészülésre is kiválóan alkalmas.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Nyelvkönyv, szótár":

Leave a Reply