Letöltés könyv Forró nyomon – Nózi nyomoz 4. pdf, epub és mobi

By | 2019-12-31

Kántor Kata - Forró nyomon - Nózi nyomoz 4.

Letöltés könyvet Forró nyomon – Nózi nyomoz 4. pdf, epub és mobi

Forró nyomon – Nózi nyomoz 4..pdf
Forró nyomon – Nózi nyomoz 4..epub
Forró nyomon – Nózi nyomoz 4..mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Forró nyomon – Nózi nyomoz 4..pdf, Forró nyomon – Nózi nyomoz 4..epub. Forró nyomon – Nózi nyomoz 4..mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Forró nyomon – Nózi nyomoz 4. pdf, epub, mobi

Töltse le a Forró nyomon – Nózi nyomoz 4. könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Forró nyomon – Nózi nyomoz 4. könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Forró nyomon – Nózi nyomoz 4. pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Forró nyomon – Nózi nyomoz 4. könyvet.

Miről szól Forró nyomon – Nózi nyomoz 4. könyv?

Forró nyomon – Nózi nyomoz 4. leírása

Nyomozz te is Nózival! A környéken egyre több kutyus tűnik el, és erről bejelentés is érkezik a rendőrségre. Elkezdik a nyomozást, de jaj, mi történik? Az Illaberek tisztásáról eltűnik Nózi egyik legjobb barátja is, a kis csivava Jessica. A szagnyomokból és a helyszínen talált bizonyítékokból egyértelműen kiderül: Jessicát elrabolták. Nózi ezúttal nem vár a gazdájára, hanem maga veszi kezébe az irányítást. Barátaiból és a tisztáson megismert kutyákból nyomozócsoportot szervez, hogy forró nyomon induljanak a rabló után, és kiszabadítsák Jessicát. Csakhogy minden sokkal nehezebb, mint Nózi sejtené. Vajon sikerrel járhat a gazdája nélkül is? Megmentik Jessicát? Tarts Nózival, és a kutyacsapattal az izgalmas kalandon! Lebilincselő gyerekkönyv egy nyomozókutyáról és a barátság erejéről. A nyomozás izgalma, és a bájos, kutyás kaland egyaránt örömöt okoz majd fiú és lány olvasóknak is. Könnyen olvasható szövege miatt önálló olvasásra kiváló. Megszeretteti az olvasást. Nózi kutya figuráját egy valódi rendőrkutya ihlette, „aki” rendszeresen szerepel az írónővel a közönségtalálkozókon. Vidd haza, szeretni fogod!

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gyermek és ifjúsági":

Leave a Reply