Letöltés könyv Férfiaknak pdf, epub és mobi

By | 2020-02-14

Padraig O'Morain - Férfiaknak

Letöltés könyvet Férfiaknak pdf, epub és mobi

Férfiaknak.pdf
Férfiaknak.epub
Férfiaknak.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Férfiaknak.pdf, Férfiaknak.epub. Férfiaknak.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Férfiaknak pdf, epub, mobi

Töltse le a Férfiaknak könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Férfiaknak könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Férfiaknak pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Férfiaknak könyvet.

Miről szól Férfiaknak könyv?

Férfiaknak leírása

Ez a könyv olyan férfiaknak szól, akik szeretnének jobban eligazodni mind a saját, mind a körülöttük élők érzelmeiben. Útmutatást ad, hogyan oldhatók meg a párkapcsolati, munkahelyi konfliktusok, hogyan növelhető az empátia vagy az alkalmazkodás képessége, hogyan található meg a szituációnak megfelelő hangnem.
Az ír szerző könnyen hasznosítható gyakorlati tanácsokat kínál minden olyan férfitársának, aki kezébe akarja venni élete irányítását, akár maga veszi meg e kötetet, akár a párjától kapja ajándékba

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Pszichológia":

Leave a Reply