Letöltés könyv Élet az élet után pdf, epub és mobi

By | 2019-12-24

R. Kárpáti Péter - Élet az élet után

Letöltés könyvet Élet az élet után pdf, epub és mobi

Élet az élet után.pdf
Élet az élet után.epub
Élet az élet után.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Élet az élet után.pdf, Élet az élet után.epub. Élet az élet után.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Élet az élet után pdf, epub, mobi

Töltse le a Élet az élet után könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Élet az élet után könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Élet az élet után pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Élet az élet után könyvet.

Miről szól Élet az élet után könyv?

Élet az élet után leírása

Beszélgetés hazai szakértőkkel, ismert személyiségekkel és átélőkkel − pro és kontra.

A halállal kapcsolatban nem csupán az életből való távozás tudata nehéz, de legalább annyira fájó a szeretetkapcsolatok visszavonhatatlan szétszakadása. De elgondolkoztunk-e valaha azon, hogy eltávozott szerettünk lelke, lénye tovább él-e, és ha igen, vajon mi történik vele?
A halál vajon a mindenkori létezésünk végét jelenti? Vagy csupán a Földön eltöltött életünk fájó záróakkordja?
A korábban tabuként kezelt témában egyre gyakrabban látnak napvilágot beszámolók, kutatási eredmények, zavarba ejtő tapasztalatok. Óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy van-e élet a halál után?

„A kötet azért jött létre, hogy a lehető legtárgyszerűbben bemutassa mindazt, amit a halál közeli élmények jelenségköréről most, a 21. század elején tudni lehet. Nem célunk a halál utáni bárminemű létezés tagadása, igazolása, megkérdőjelezése, vagy misztifikálása.
Mivel Magyarországon viszonylag kevés hiteles forrás érhető el e sokakat érdeklő és vitatott témakörben, úgy gondoltam, érdemes lenne utánanézni és közzétenni a lehető legtöbb ismeretet a halálközeli élmények jelenségköréről.
A filmsorozatban és az abból készült jelen kötetben igyekeztem objektíven bemutatni mindazt a tényanyagot, ami a legújabb tudományos magyarázatok, kutatási eredmények ismertetése mellett a magyarországi átélők eseteivel, orvostudományi és vallási szakértők véleményével, valamint ismert és szakmájukban elismert közéleti szereplők gondolataival bővítheti ismereteinket.
Az ország különböző pontjain forgatva meglepő felismerés volt számomra, hogy lényegesen többen vannak ma Magyarországon azok, akik saját tapasztalattal rendelkeznek e témában, mint azt korábban feltételeztem.
A film forog tovább. Célom, hogy a halálközeli élmények magyar ajkú átélőinek történeteit közreadva minél több ismeretet szerezhessenek az érdeklődők ebben a kissé még ma is tabuként kezelt témakörben.” (R. Kárpáti Péter)

A kötetben megszólalnak: 

dr. Bárdos György neurobiológus professzor  Benkő László zenész  dr. Garamvölgyi László igazgató, Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács  Jókai Anna író  dr. Keller Éva igazgató, Igazságügyi Orvostani Intézet  Molnár Piroska színművész  dr. Papp Lajos szívsebész  Paulinyi Tamás író, PSZI-kutató  Réz András esztéta  dr. Székely László szívsebész  dr. Szűcs Ferenc teológus professzor  Vágó István, a Szkeptikus Társaság volt elnöke  dr. Vekerdy Tamás pszichológus…

… és az átélők.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Vallás, mitológia":

Leave a Reply