Letöltés könyv Elégtétel pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Fern Michaels - Elégtétel

Letöltés könyvet Elégtétel pdf, epub és mobi

Elégtétel.pdf
Elégtétel.epub
Elégtétel.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Elégtétel.pdf, Elégtétel.epub. Elégtétel.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Elégtétel pdf, epub, mobi

Töltse le a Elégtétel könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Elégtétel könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Elégtétel pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Elégtétel könyvet.

Miről szól Elégtétel könyv?

Elégtétel leírása

***Több, mint 70 millió eladott könyv írója***

 

Hét nagyon különböző nő testvéri szövetségbe tömörül az örök barátság jegyében, hogy orvosolják a jelent is beárnyékoló múltbeli sérelmeiket, és visszacsempésszék az örömöt, a nevetést az életükbe. Myra Rutledge barátnőivel, gyönyörű virginiai otthonukban, családias hangulatban, rózsaszín tulipánok között, rákfalatkákkal és jeges teával kényeztetik magukat a hétköznapokban.
A barátnők nekilátnak küldetésüknek, hogy kidolgozzanak egy édes bosszút egy társukért. 
Julia Websterért, akinek férje, az Egyesült Államok szenátora korábban felesége kifinomultságát és eleganciáját használta a karrierje építéséhez. Mindeközben minden pillanatban visszaélt a nő bizalmával és romba döntötte az álmait. Legnagyobb politikai győzelme estéjén azonban komoly lecke vár rá. A szenátor nem sejti, hogy mekkora hiba volt annak a nőnek ártani, aki mellett hat másik sorakozik fel, hogy elégtételt vegyenek a piszkos húzásokért. 

Egy különös szövetség hihetetlenül izgalmas kalandjai bontakoznak ki: hét bátor nő, akit az igazságszolgáltatás semmibe vett, saját kezébe veszi a bíráskodást.

Fern Michaels amerikai írónő, közel 150 bestseller sikerkönyv szerzője, 70 milliós eladott példányszámmal a háta mögött. Romantikus regényei, krimijei világszerte népszerűek, rendszeresen vezetik a sikerlistákat, a magyar olvasók számára sem ismeretlen.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Krimi":

Leave a Reply