Letöltés könyv Éjszakai ügyelet pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Helene Tursten - Éjszakai ügyelet

Letöltés könyvet Éjszakai ügyelet pdf, epub és mobi

Éjszakai ügyelet.pdf
Éjszakai ügyelet.epub
Éjszakai ügyelet.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Éjszakai ügyelet.pdf, Éjszakai ügyelet.epub. Éjszakai ügyelet.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Éjszakai ügyelet pdf, epub, mobi

Töltse le a Éjszakai ügyelet könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Éjszakai ügyelet könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Éjszakai ügyelet pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Éjszakai ügyelet könyvet.

Miről szól Éjszakai ügyelet könyv?

Éjszakai ügyelet leírása

A kórház intenzív osztályára sötétség borul. Egy nővért holtan találnak, egy másik eltűnik. A kerti házat felgyújtják. A híd alól egy hajléktalan nő holtteste kerül elő… a padláson pedig megtalálják az eltűnt nővért. Felakasztotta magát…

Az egyetlen szemtanú szerint azon a bizonyos éjszakán a kórház szelleme, a hatvan éve öngyilkosságot elkövetett Tekla nővér kísértett a folyosókon. De követnek-e el gyilkosságot a szellemek? Kinek áll érdekében a múlt árnyait bolygatni?

A gyilkossági csoport nyomozónője, Irene Huss és csapata mindent elkövet, hogy a múlt és a jelen szellemeit legyőzze. Semmitől sem riadnak vissza, hogy kiderítsék, ki állhat a bűntények mögött… Az Irene Huss-sorozat hátborzongató hangulatával, lebilincselő történeteivel, életszerű szereplőivel a svéd krimik egyik legizgalmasabb képviselője.

„Manapság rengeteg jó skandináv krimiírót ismerünk. Jó látni, hogy a nők éppolyan vérszomjasak tudnak lenni, mint a férfiak.”
(THE NEW YORK TIMES BOOK REVIEW)

„Magabiztos eleganciával mozgatja a szereplők hadát, és minden fejezetben elhelyez valami kis csavart.”
(TIME OUT CHICAGO)

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Szórakoztató irodalom":

Leave a Reply