Letöltés könyv Egy úr Moszkvában pdf, epub és mobi

By | 2019-12-31

Amor Towles - Egy úr Moszkvában

Letöltés könyvet Egy úr Moszkvában pdf, epub és mobi

Egy úr Moszkvában.pdf
Egy úr Moszkvában.epub
Egy úr Moszkvában.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Egy úr Moszkvában.pdf, Egy úr Moszkvában.epub. Egy úr Moszkvában.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Egy úr Moszkvában pdf, epub, mobi

Töltse le a Egy úr Moszkvában könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Egy úr Moszkvában könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Egy úr Moszkvában pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Egy úr Moszkvában könyvet.

Miről szól Egy úr Moszkvában könyv?

Egy úr Moszkvában leírása

Nem távozhat szabadon. De miért is tenné?

A történet elegáns ceruzavonásokkal megrajzolt izgalmas és különleges korszakba repít vissza minket gróf Alekszandr Rosztov történetén keresztül.
A harmincéves gróf, miután a bolsevik népi ítélőszék 1922-ben osztályidegennek bélyegzi és házi őrizetre ítéli, a Metropolba, a Kreml szomszédságában lévő nagyszállóba kerül. A zabolátlan, művelt és szellemes Rosztov egy padlásszobába kényszerül, miközben a szálló falain túl az orosz történelem talán legviharosabb évtizedei zajlanak.
A korlátozott lehetőségek azonban az érzelmi feleszmélés sokkal hatalmasabb birodalmába vezetik a grófot. Összebarátkozik a hotel néhány vendégével: az önfejű színésznővel, az éles eszű férfival, aki a rendszer támogatója, a jó kedélyű amerikaival és a temperamentumos séffel. És amikor a sors szeszélye folytán egy fiatal lány élete kerül veszélybe, a grófnak minden tudását latba kell vetnie, hogy olyan jövőt teremtsen a lány számára, amilyet az megérdemel.

Egy régen letűnt korszak hőseinek kifinomult, eleven rajza.
A humorban bővelkedő, káprázatos szereplőgárdát felvonultató és gyönyörűen megírt jelenetek egész sorát kínáló regény lebilincselő stílusban mesél a gróf erőfeszítésiről, aki arra keresi a választ, mit is jelent értelmes életet élni.

Olvasd gyógyírként!

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Regény":

Leave a Reply