Letöltés könyv EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért pdf, epub és mobi

By | 2019-12-26

Nick Ortner - EFT - A kopogtató módszer - Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért

Letöltés könyvet EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért pdf, epub és mobi

EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért.pdf
EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért.epub
EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért.pdf, EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért.epub. EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért pdf, epub, mobi

Töltse le a EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért könyvet.

Miről szól EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért könyv?

EFT – A kopogtató módszer – Ajándék DVD filmmelléklettel- Forradalmi megoldások a stresszmentes életért leírása

Legtöbbünknek azt tanították, hogy a problémák megoldásához időre van szükség. Ha ezt elhisszük, így is rögzül a tudatunkban. De mi van akkor, ha az egészségügyi panaszok, a függőségek, a súlyproblémák, a párkapcsolati és pénzügyi nehézségek valójában gyorsan és egyszerűen orvosolhatók? Mi van, ha a lehetetlen valójában nagyon is lehetséges?

Az EFT az egész világunkat képes megváltoztatni. A kopogtató módszerrel a problémák gyökeréig áshatunk, megteremthetjük a test és a lélek egyensúlyát, megváltoztathatjuk viselkedésünket, érzéseinket, illetve világlátásunkat. Az EFT mindenki által alkalmazható, és azonnal kipróbálható módszer. Legizgalmasabb jellemzője éppen az, hogy hatására azonnal érezhetjük testünkben és lelkünkben a változást.

Hálás vagyok azért, hogy végigkalauzolhatom az olvasót ezen az úton. Leghőbb vágyam, hogy könyvem oldalain keresztül át tudjam adni mindazokat a reményeket, varázslatot, csodákat és lehetőségeket, amelyeket magam is megtapasztaltam az EFT alkalmazása során. Az én életem ugyanis teljesen megváltozott ennek a technikának a hatására, sőt érezhetően változik továbbra is, nap mint nap egyre jobbá válik. Semmi kétségem sincs afelől, hogy ugyanez megtörténhet minden olvasómmal, sőt szeretteikkel is.

Ideje változtatni berögzült viselkedésmintáinkon.
Ideje, hogy a testünk végre egészséges, tt és élettel teli legyen.
Ideje, hogy bőséget, jólétet és boldogságot teremtsünk magunknak.
Ideje, hogy emberi kapcsolataink végre teljesek, építőek és pozitívak legyenek.

Ideje elkezdenünk alkalmazni a kopogtató módszert!

A könyv mellé most ajándékba adjuk Nick Ortner dokumentumfilmjét, amely bemutatja a rendszer működését, és meggyőző bizonyítékokat nyújt az EFT rendkívüli hatékonyságáról.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Életmód":

Leave a Reply