Letöltés könyv Curtis – Csibész biblia pdf, epub és mobi

By | 2019-12-20

Csontos Róbert - Curtis - Csibész biblia

Letöltés könyvet Curtis – Csibész biblia pdf, epub és mobi

 • Art Nouveau Kiadó
 • Életrajz
 • Kötés:
 • ISBN: 9786155104527
 • Cikkszám: 1033109
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

Curtis – Csibész biblia.pdf
Curtis – Csibész biblia.epub
Curtis – Csibész biblia.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Curtis – Csibész biblia.pdf, Curtis – Csibész biblia.epub. Curtis – Csibész biblia.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Curtis – Csibész biblia pdf, epub, mobi

Töltse le a Curtis – Csibész biblia könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Curtis – Csibész biblia könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Curtis – Csibész biblia pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Curtis – Csibész biblia könyvet.

Miről szól Curtis – Csibész biblia könyv?

Curtis – Csibész biblia leírása

Curtis vagyok, az újpesti huligán, aki ököllel üti a nőket, pénzért veszi a nézettséget és a hírnév reményében az utcagyerek stílust is hajlandó eldobni.

Jól tudom, sokan ezt gondolják rólam, de azzal is tisztában vagyok, hogy a legtöbben csak irigyek a sikereimre, mások féltékenyek rám, mert a csajuk engem akar – vagy már le is csaptam a kezükről… Nekem viszont tiszta a lelkiismeretem, istenfélő ember vagyok, akit az imádott anyukája tart rövid pórázon. Csak hát nincs könnyű dolga velem: négyévesen elszöktem otthonról és BKV-val indultam világgá; iskolás koromban a rendőrségről szedtek össze, mert egyedül szembe szálltam és téglákkal dobáltam meg egy busznyi kispesti drukkert; és azt is a családomnak köszönhetem, hogy édesapám halála után a bátyám nyakon csípett, s elindította az újpesti focikarrierem. Jóllehet, engem maga alá temetett a mocskos magyar futballközeg és egy máig az NB I-ben edzősködő szarházi megutáltatta velem a játékot, azt sem én, sem a Fradi-tábor nem felejti el soha, hogy egy „Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista” feliratú pólóban ünnepeltem a kecskeméti bajnoki címet az Üllői úti pályán.

Labdarúgónak készültem, de rapperként ismert meg az ország és nem tagadom, minden pillanatát kiélvezem és kihasználom a zenélésnek: a klubtulajok komoly pénzt fizetnek, hogy náluk csináljak bulit, és míg a korombeli srácok prostikat vesznek, engem a csajok ráncigálnak az ágyba.

De még mindig érnek meglepetések… Tőled kérte már anyuka, hogy a szeme előtt tedd magadévá a lányát? Vagy téged utaztatott már ki külföldre nő csak azért, hogy veled töltsön néhány éjszakát?

Na, ugye!

Curtis, az utca álma.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Életrajz":

Leave a Reply