Letöltés könyv Csokoládé orákulum – Díszdobozban – 44 db kártyalap kézikönyvvel pdf, epub és mobi

By | 2019-12-20

Darsho M. Willing - Csokoládé orákulum - Díszdobozban - 44 db kártyalap kézikönyvvel

Letöltés könyvet Csokoládé orákulum – Díszdobozban – 44 db kártyalap kézikönyvvel pdf, epub és mobi

Csokoládé orákulum – Díszdobozban – 44 db kártyalap kézikönyvvel.pdf
Csokoládé orákulum – Díszdobozban – 44 db kártyalap kézikönyvvel.epub
Csokoládé orákulum – Díszdobozban – 44 db kártyalap kézikönyvvel.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Csokoládé orákulum – Díszdobozban – 44 db kártyalap kézikönyvvel.pdf, Csokoládé orákulum – Díszdobozban – 44 db kártyalap kézikönyvvel.epub. Csokoládé orákulum – Díszdobozban – 44 db kártyalap kézikönyvvel.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Csokoládé orákulum – Díszdobozban – 44 db kártyalap kézikönyvvel pdf, epub, mobi

Töltse le a Csokoládé orákulum – Díszdobozban – 44 db kártyalap kézikönyvvel könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Csokoládé orákulum – Díszdobozban – 44 db kártyalap kézikönyvvel könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Csokoládé orákulum – Díszdobozban – 44 db kártyalap kézikönyvvel pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Csokoládé orákulum – Díszdobozban – 44 db kártyalap kézikönyvvel könyvet.

Miről szól Csokoládé orákulum – Díszdobozban – 44 db kártyalap kézikönyvvel könyv?

Csokoládé orákulum – Díszdobozban – 44 db kártyalap kézikönyvvel leírása

Az édes íz szeretete velünk született tulajdonság. Képzeljük csak el, ahogy kedvenc csokink egy darabja szétolvad a szánkban. A boldogsághormont tartalmazó ínyencség ősidők óta ismert vágykeltő. A csokoládé sokat elárul rólunk, titkos vágyainkról, gondolatainkról. Minden csokoládé egy külön kaland, kedvencünk a ránk leginkább jellemző személyiségjegyekről árulkodik. A Csokoládé orákulum kártyalapjai és a hozzájuk tartozó magyarázatok segítenek megtalálni az aznapra megfelelő csokoládét és gondolatot, melyek iránymutatásával komoly lépést tehetünk az önismeret útján és megédesíthetjük az életünket. A lapok elárulják, mire van szükségünk, hogyan csempészhetnénk több varázst a hétköznapokba, mi csalhat mosolyt az arcunkra, és mitől dereng fel újra az öröm szívünkben. Játékosságra és az élet élvezetére tanítanak, a csokoládén keresztül. A csokoládé élvezete által közelebb juthatunk valódi lényünkhöz. Segít elhatolni legtitkosabb, legbelsőbb gondolatainkig. Szinte a szívünkből olvashatunk, a csokoládé megsúgja, mire van szükségünk. A doboz tartalma: 44 kártyalap + könyv.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Ezotéria":

Leave a Reply