Letöltés könyv Csakragyógyítás pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Liz Simpson - Csakragyógyítás

Letöltés könyvet Csakragyógyítás pdf, epub és mobi

Csakragyógyítás.pdf
Csakragyógyítás.epub
Csakragyógyítás.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Csakragyógyítás.pdf, Csakragyógyítás.epub. Csakragyógyítás.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Csakragyógyítás pdf, epub, mobi

Töltse le a Csakragyógyítás könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Csakragyógyítás könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Csakragyógyítás pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Csakragyógyítás könyvet.

Miről szól Csakragyógyítás könyv?

Csakragyógyítás leírása

Több mint 100 000 eladott példány világszerte!

Kötetünk átfogóan és szemléletesen ismerteti a csakrák ősi indiai rendszerét. A csakrák az „örvénylő energiák” testünkben található központjai, melyek az ember testi, szellemi, érzelmi és lelki egyensúlyát segítenek fenntartani.
A csakragyógyítás lényeges elemei a színek, az ősi mítoszok ismerete, az archetípusok, a testmozgás, a kristályok, a meditáció, a vizualizáció, az eldöntendő kérdések, illetve megerősítések.
A kötet hasznos tanácsokkal, gyakorlati útmutatóval szolgál a csakrák harmóniájának megőrzéséhez, illetve megmutatja, miként szüntethetjük meg az elzáródásokat, és hogyan hozhatjuk újra egyensúlyba testünk energiarendszerét.
Liz Simpson több sikerkönyv szerzője az alternatív gyógymódok és a személyiségfejlődés témakörében. Emellett rendszeresen publikál nemzetközi magazinokban, és hazájában sikeres televízió és rádióműsorokat vezet.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Vallás, mitológia":

Leave a Reply