Letöltés könyv Boltívek és áthidalások pdf, epub és mobi

By | 2019-12-25

Horváth Sára Erzsébet - Boltívek és áthidalások

Letöltés könyvet Boltívek és áthidalások pdf, epub és mobi

Boltívek és áthidalások.pdf
Boltívek és áthidalások.epub
Boltívek és áthidalások.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Boltívek és áthidalások.pdf, Boltívek és áthidalások.epub. Boltívek és áthidalások.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Boltívek és áthidalások pdf, epub, mobi

Töltse le a Boltívek és áthidalások könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Boltívek és áthidalások könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Boltívek és áthidalások pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Boltívek és áthidalások könyvet.

Miről szól Boltívek és áthidalások könyv?

Boltívek és áthidalások leírása

Tartalom: 1. A nyílásáthidalások fejlődése anyag, szerkezet és forma szerint 2. Boltövek – szerkesztés, anyag, kivitelezés 2.1. A boltövek statikai működése (írta: Kun Róbert) 3. Vízszintes áthidalások: kő-, fa- és acélkiváltók 3.1. Kőgerendás nyílásáthidalás 3.2. Fagerenda áthidalók 3.3. Acélgerendás nyílásáthidalások 3.4. Vasbeton áthidalók 3.5. Az áthidalók statikai működése (írta: Kun Róbert) 4. Nyílások keretezése, építészeti megformálása 5. Nyílászárók beépítése a történeti építészetben 6. Áthidalók – történeti és korszerű kialakítások 6.1. A fejlődés menete a 20. században 6.2. Fa- és acélgerendás áthidalások 6.3. Előre gyártott vasbeton kiváltók 6.4. Monolit vasbeton kiváltók 6.5. Történeti nyílásformák kialakítása korszerű szerkezetekkel 6.6. Nyílászárók beépítése napjainkban 6.7. Beépített árnyékolók 7. Utólagos nyíláskiváltások meglévő épületekben 8. Szószedet

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Kert, ház otthon":

Leave a Reply