Letöltés könyv Black Ice – Tükörjég pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Becca Fitzpatrick - Black Ice - Tükörjég

Letöltés könyvet Black Ice – Tükörjég pdf, epub és mobi

Black Ice – Tükörjég.pdf
Black Ice – Tükörjég.epub
Black Ice – Tükörjég.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Black Ice – Tükörjég.pdf, Black Ice – Tükörjég.epub. Black Ice – Tükörjég.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Black Ice – Tükörjég pdf, epub, mobi

Töltse le a Black Ice – Tükörjég könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Black Ice – Tükörjég könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Black Ice – Tükörjég pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Black Ice – Tükörjég könyvet.

Miről szól Black Ice – Tükörjég könyv?

Black Ice – Tükörjég leírása

Britt Pheiffer felkészült, hogy hátizsákkal hódítsa meg a Teton-hegységet — arra azonban nem készült fel, hogy a gondolataiban még mindig kísértő exbarátja is csatlakozzon hozzá. Mielőtt Britt tisztázhatná magában, mit érez Calvin iránt, egy váratlan hóvihar miatt menedéket kényszerül kérni egy hegyi kunyhóban. A jóképű, segítőkész lakók azonban szökésben vannak. Túszul ejtik és arra kényszerítik Brittet, hogy vezesse le őket a hegyről. Britt tudja, életben kell maradnia, hogy Calvin megtalálja. A helyzetet tovább bonyolítja, amikor Britt rábukkan egy korábban itt elkövetett gyilkosságsorozat vérfagyasztó bizonyítékára — ami őt magát is célponttá változtatja.

Azonban semmi sem az, aminek látszik, és mindenki titkolózik — még Mason, az egyik emberrabló is. A kedvessége zavarba ejti Brittet. Mason vajon ellenség? Vagy szövetséges?

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gyermek és ifjúsági":

Leave a Reply