Letöltés könyv Belépés csak meghívóval pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Dorothea Benton Frank - Belépés csak meghívóval

Letöltés könyvet Belépés csak meghívóval pdf, epub és mobi

 • 21. Század Kiadó
 • Romantikus
 • Kötés: puhatáblás ragasztott
 • ISBN: 9786155915383
 • Cikkszám: 1069411
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

Belépés csak meghívóval.pdf
Belépés csak meghívóval.epub
Belépés csak meghívóval.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Belépés csak meghívóval.pdf, Belépés csak meghívóval.epub. Belépés csak meghívóval.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Belépés csak meghívóval pdf, epub, mobi

Töltse le a Belépés csak meghívóval könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Belépés csak meghívóval könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Belépés csak meghívóval pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Belépés csak meghívóval könyvet.

Miről szól Belépés csak meghívóval könyv?

Belépés csak meghívóval leírása

New York Times bestseller!

STOP! Barackra van szükséged!
STOP! Pitére van szükséged!
STOP! A könyvre van szükséged!

Limuzinok vagy teherautók? Kaviár vagy a jól bevált, vidéki házikoszt? Chicagói felhőkarcolók vagy a dél-karolinai Lowcountry virágzó barackfái? Kipufogógáz vagy a kerti nyárson sült hús illata? Elegáns parti a belvárosi klubban vagy vad szex egy vidéki lakókocsiban a nászasszonyunk öccsével? Méregdrága lepkefelhő vagy a konyhában kotkodácsoló tyúk?

Dorothea Benton Frank a New York Times bestsellerlistáinak állandó szereplője. Újabb fergeteges könyvében két fiatal egybekelésének történetét meséli el, két család, egyben a nagyváros sznob üzleti elitjének és a dél-karolinai ültetvényeknek a világát ütköztetve.
Eljegyzési parti, próbavacsora, esküvő, temetés… üzleti csőd, börtön, egy kisbaba születése. Találkozások a holdfényben, a dél-karolinai nap barackot és szerelmeket érlelő, családokat egyesítő ereje -az ifjú pár szüleinek személyiségrobbanásával megfejelve.

Kalandos regény a generációk és kultúrák különbségéről, kudarcokról és újrakezdésről, a boldogság iránti vágyunkról. Lélekkel, humorral, önmagunk és az igazságaink érzékeny keresésével.
Belépés csak meghívóval – nem csak klubtagoknak!

Dorothea Benton Frank Dél-Karolinában, a Sullivans-szigeten nőtt fel. New Yorkban él a férjével.

"Világok ütköznek ebben a vicces, empatikus regényben, melyből megtudjuk, mi történik két nagyon különböző család egyesülésekor." (Good Housekeeping)

"Szívmelengetően vidám történet a társadalmi ellentétekről és az élet igazi értékeiről, a szeretetről és az egyenlőségről." (Bookreporter.com)

"Benton Frank elgondolkodó, vidám, bájos meséi rendre valami izgalmas cselszövésbe vonják be az olvasót." (New York Journal of Books)

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Romantikus":

Leave a Reply