Letöltés könyv Battle Royale pdf, epub és mobi

By | 2019-12-25

Takami Kósun - Battle Royale

Letöltés könyvet Battle Royale pdf, epub és mobi

Battle Royale.pdf
Battle Royale.epub
Battle Royale.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Battle Royale.pdf, Battle Royale.epub. Battle Royale.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Battle Royale pdf, epub, mobi

Töltse le a Battle Royale könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Battle Royale könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Battle Royale pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Battle Royale könyvet.

Miről szól Battle Royale könyv?

Battle Royale leírása

Valahol, valamikor egy diktatórikus távol-keleti országban, az állami vezetők kegyetlen kísérletet eszelnek ki: negyvenkét középiskolást egy lakatlan szigeten arra kényszerítenek, hogy életre-halálra megvívjanak egymással. Géppisztolytól kezdve a sarlón át a konyhai étkészletből származó villáig, bármilyen fegyver a rendelkezésükre áll A Programnak csak egyetlen túlélője lehet: a győztes. Takami Kósun regénye melyet gyakran neveznek a 21. századi Legyek urának botrányos karriert futott be. Bár megjelenését a japán kormány is ellenezte, a regény 1999 óta több kontinensen vezette a sikerlistákat, számos feldolgozást ért meg.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Kaland":

Leave a Reply