Letöltés könyv Az őrangyal pdf, epub és mobi

By | 2019-12-20

Nicholas Sparks - Az őrangyal

Letöltés könyvet Az őrangyal pdf, epub és mobi

Az őrangyal.pdf
Az őrangyal.epub
Az őrangyal.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Az őrangyal.pdf, Az őrangyal.epub. Az őrangyal.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Az őrangyal pdf, epub, mobi

Töltse le a Az őrangyal könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Az őrangyal könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Az őrangyal pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Az őrangyal könyvet.

Miről szól Az őrangyal könyv?

Az őrangyal leírása

A fiatalon megözvegyült Julie egy kisvárosban lakik, ahol az emberek jóformán mindent tudnak egymásról. Hűséges társa Singer, a dán dog, akit elhunyt férjétől, Jimtől kapott ajándékba. A nehéz időkben a barátok féltő gondoskodással veszik körül Julie-t, és egyikük, Mike titokban gyöngéd érzelmeket táplál iránta. Amikor a fiatal özvegy megismerkedik a jóképű és gáláns mérnökkel, Richarddal, aki csak nemrég költözött a városba, úgy tűnik, minden esélye megvan arra, hogy ismét boldog legyen, miközben Mike úgy érzi: ha most nem lép a tettek mezejére, minden reménye szertefoszlik. Vajon melyikük nyeri el végül Julie szerelmét? Ki kerül ki győztesen a titokzatos idegen és a városlakók körében közkedvelt férfi párviadalából? Miféle veszély fenyegeti a fiatalokat és nehezen megtalált boldogságukat?

Nicholas Sparks izgalmas, romantikus regénye megmutatja, az élet mennyire rövid, és elég egy pillanat ahhoz, hogy minden megváltozzon.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Termékeink":

Leave a Reply