Letöltés könyv Az óceán hangjai pdf, epub és mobi

By | 2019-12-25

Adam Makos - Az óceán hangjai

Letöltés könyvet Az óceán hangjai pdf, epub és mobi

Az óceán hangjai.pdf
Az óceán hangjai.epub
Az óceán hangjai.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Az óceán hangjai.pdf, Az óceán hangjai.epub. Az óceán hangjai.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Az óceán hangjai pdf, epub, mobi

Töltse le a Az óceán hangjai könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Az óceán hangjai könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Az óceán hangjai pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Az óceán hangjai könyvet.

Miről szól Az óceán hangjai könyv?

Az óceán hangjai leírása

A történet Pearl Harbor lebombázásával kezdődik, és Japán 1945-ös megadásával zárul. A már kilencvenes éveikben járó leszerelt katonák, akik beszámolnak az eseményekről, megosztott nézőpontból mesélik el saját történetüket, egészen a háború végéig. Több mint egy tucat egykori tengerészgyalogos narrációjából tevődik össze a realista háborús beszámoló. A férfiak először elmondják, hogyan érte őket fiatalkorukban Pearl Harbor lebombázásának híre, milyen indíttatásból csatlakoztak a tengerészgyalogsághoz, majd milyen veszedelmekkel kellett szembenézniük a Csendes-óceán térségében. 
Részletes, valósághű történetet olvashatunk a japánokkal való összecsapásokról, a katonákat ért borzalmakról és a háború pszichológiai következményeiről.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Regény":

Leave a Reply