Letöltés könyv Az erkölcsös kapitalizmus pdf, epub és mobi

By | 2019-12-20

Tom G. Palmer - Az erkölcsös kapitalizmus

Letöltés könyvet Az erkölcsös kapitalizmus pdf, epub és mobi

 • Ad Librum Kft.
 • 192 oldal
 • Kötés: kartonált
 • ISBN: 9786155014673
 • Cikkszám: 1052721
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

Az erkölcsös kapitalizmus.pdf
Az erkölcsös kapitalizmus.epub
Az erkölcsös kapitalizmus.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Az erkölcsös kapitalizmus.pdf, Az erkölcsös kapitalizmus.epub. Az erkölcsös kapitalizmus.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Az erkölcsös kapitalizmus pdf, epub, mobi

Töltse le a Az erkölcsös kapitalizmus könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Az erkölcsös kapitalizmus könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Az erkölcsös kapitalizmus pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Az erkölcsös kapitalizmus könyvet.

Miről szól Az erkölcsös kapitalizmus könyv?

Az erkölcsös kapitalizmus leírása

A kapitalizmus nem csak arról szól, hogy emberek helyi piacokon vajat cserélnek tojásra, mint ahogy az évezredeken keresztül történt. A kapitalizmus lényege az értékteremtés, az emberi energia és találékonyság az emberiség történelme során eddig soha nem látott mértékű mozgósításán keresztül annak érdekében, hogy az átlagemberek számára olyan jólétet teremtsenek, ami a múlt leggazdagabb és leghatalmasabb királyait, szultánjait és császárait is elkápráztatta és megdöbbentette volna. A kapitalizmus a régóta körülbástyázott, kiváltságokon alapuló hatalmi-uralmi rendszerek lebontásáról és a karrier lehetőségének a tehetségek számára történő megnyitásáról szól. A kapitalizmus az erőszak meggyőzés általi és az irigység beteljesülés általi felváltásáról szól. A kapitalizmus lényege mindaz, ami lehetővé tette az életet, így a Te életedet is. (Tom G. Palmer)

A jogállamiság megléte feltétlenül szükséges. Az emberek kell, hogy rendelkezzenek olyan szabályokkal, melyek mindenkire egyformán érvényesek, és melyeknek egy olyan igazságszolgáltatási rendszer által kell érvényt szerezni, melynek tudatában az első helyet ez a cél foglalja el. Az elsődleges cél a törvények mindenkire egyenlően történ˝o alkalmazása – mégpedig oly módon, hogy sem egy bizonyos csoportok, sem mások nem rendelkeznek speciális előjogokkal. (John Mackey)

Olvasd el a szabadpiaci kapitalizmus legjobb kritikáját! Olvass Marxot! Olvass Sombartot! Olvass Rawlst! Olvass Sandelt! Próbáld megérteni őket! Engedd, hogy meggyőzzenek!

Gondolkodj el rajtuk! Több érvelést olvastam a szabadpiaci kapitalizmussal szemben, mint annak legtöbb ellensége, és úgy gondolom, hogy általában jobban tudnám képviselni az álláspontjukat, mint ők maguk, mert én jobban ismerem. Amit e helyütt kínálok, az a vita másik oldala, aminek sokan még a létezését is alig ismerik el. Rajta hát! Próbáld meg! Birkózz meg a könyvben olvasható tanulmányokban foglalt érvelésekkel! Gondolkodj el rajtuk! Végül pedig döntsd el Te magad! (Tom G. Palmer)

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Termékeink":

Leave a Reply