Letöltés könyv AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Rejtő Jenő - AZ elveszett cirkáló - Könyv + Hangoskönyv

Letöltés könyvet AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv pdf, epub és mobi

AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv.pdf
AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv.epub
AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv.pdf, AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv.epub. AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv pdf, epub, mobi

Töltse le a AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv könyvet.

Miről szól AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv könyv?

AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv leírása

A keménytábla-borítós kiadvány a Kossuth Kiadó és a Mojzer Kiadó által 2005-ben kiadott, közel 5 órás, mp3 formátumú hangoskönyv változatlan kiadása. (A borítón belül a hangoskönyvet tartalmazó cédé átlátszó tálcán helyezkedik el.)
A kötet 24 oldalán részlet olvasható Matuscsák Tamás Rejtő Jenő elveszett naplója című életregényéből. A mű úgy mutatja be Rejtő életének és korának eseményeit, mintha az író egyes szám első személyben vezetné naplóját kamaszkorától haláláig. A 20 kötetes sorozatban közreadott részletek időrendben tartalmazzák a Noran Libro Kiadónál 2016-ban megjelent mű szövegének túlnyomó részét.
Egy oldalon a Quattrocento Kiadó által 2012-ben kiadott Rejtő lexikon szócikkeiből válogatott részletek mutatják be Az elveszett cirkáló főbb szereplőit, az utolsó oldalon pedig a hangfelvétel részletes tartalomjegyzéke olvasható.

Tartalom – Az elveszett cirkáló
Mit tegyenek a pireuszi kikötő jólelkű csavargói, ha kölyökképű védencük feltaláló testvérét kell felkutatni Burmában? Természetesen részvénytársaságot alapítanak. Mit tegyen Piszkos Fred, ha (önhibáján kívül) elrulettezi az utazásra szánt összeget? Természetesen hajót lop. Sajnos, csak a Brit Királyi Haditengerészet cirkálója volt kéznél…

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Hangoskönyv":

Leave a Reply