Letöltés könyv Az árulás palotája + A Kreml jelöltje – könyvcsomag pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Jason Matthews - Az árulás palotája + A Kreml jelöltje - könyvcsomag

Letöltés könyvet Az árulás palotája + A Kreml jelöltje – könyvcsomag pdf, epub és mobi

Az árulás palotája + A Kreml jelöltje – könyvcsomag.pdf
Az árulás palotája + A Kreml jelöltje – könyvcsomag.epub
Az árulás palotája + A Kreml jelöltje – könyvcsomag.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Az árulás palotája + A Kreml jelöltje – könyvcsomag.pdf, Az árulás palotája + A Kreml jelöltje – könyvcsomag.epub. Az árulás palotája + A Kreml jelöltje – könyvcsomag.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Az árulás palotája + A Kreml jelöltje – könyvcsomag pdf, epub, mobi

Töltse le a Az árulás palotája + A Kreml jelöltje – könyvcsomag könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Az árulás palotája + A Kreml jelöltje – könyvcsomag könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Az árulás palotája + A Kreml jelöltje – könyvcsomag pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Az árulás palotája + A Kreml jelöltje – könyvcsomag könyvet.

Miről szól Az árulás palotája + A Kreml jelöltje – könyvcsomag könyv?

Az árulás palotája + A Kreml jelöltje – könyvcsomag leírása

A csomag az alábbi köteteket tartalmazza:

Az árulás palotája

A Vörös veréb című nemzetközi bestseller lebilincselő folytatása az amerikaiakhoz átállt moszkvai ügynöknőről, aki életveszélyes játszmába keveredik Putyin Oroszországában.

Dominyika Jegorova százados, az orosz polgári Külső Hírszerző Szolgálat (SZVR) munkatársa visszatért Moszkvába, a szervezet központjába. Senki sem tudja, hogy Dominyika a CIA-nek dolgozik, mint Washington legértékesebb beépített embere az SZVR-ben és a Kremlben. Mélységesen megveti azokat, akiket szolgál: Putyin Oroszországának oligarcháit, csalóit és bűnözőit.

Dominyika folyamatos életveszélynek van kitéve, és ezt csak tovább súlyosbítja az a körülmény, hogy a lány szerelmes CIA-s futtatójába, Nate Nash-be. Ez a szenvedély pedig legalább olyan veszélyes mindkettőjükre nézve, mint a Moszkvában végzett kémkedés. Dominyika életét nem egyszerűsíti az sem, hogy megakad rajta Putyin elnök szeme. Miközben mesteri módon igyekszik elkerülni a lelepleződést, Dominyikának meg kell birkóznia gyilkos hajlamú, lelki beteg főnökével, túl kell élnie egy iráni gyilkossági kísérletet, meg kell mentenie egy letartóztatott kettős ügynököt – és valahogyan el kell hárítania Putyin elnök veszélyes közeledését is.

A Kreml jelöltje

Az orosz kémelhárítás vezetője, Dominyika Jegorova ezredes több mint hét éve kémkedik a CIA-nak. Ha mindez nem lenne elég, titkos szerelmi viszonyt folytat tartótisztjével, Nate Nash-sel, amivel minden írott és íratlan szabályt megszegnek, halálos veszélybe sodorják egymást, mégsem képesek ellenállni a kísértésnek.

Mindeközben Washingtonban a nemrég beiktatott amerikai elnök új kormánytagokat választ maga mellé a kabinetjébe. Dominyika fülébe jut, hogy az orosz titkosszolgálat a saját vakondját készül egy magas rangú hírszerzői posztra ültetni. Ha a Kreml jelöltjét nevezik ki, az oroszok azonnal tudomást szereznek a CIA összes moszkvai ügynökének kilétéről, Dominyikát is beleértve.

Dominyika versenyfutásba kezd az idővel, és beleveti magát a Kreml falai között zajló intrikákba, hogy még több titkos információt szerezzen meg Putyin legbelső köreiből, és kiderítse, ki lehet az oroszok vakondja, mielőtt még túl késő lenne. Lélegzetelállítóan izgalmas, Bécstől Hongkongon és New Yorkon át Törökországig vezető akciósorozat veszi kezdetét, míg végül Vlagyimir Putyin egymilliárd dolláros fekete-tengeri palotájában érnek össze a szálak.

A veterán CIA-s Jason Matthews Vörös veréb-trilógiájának záró kötete lebilincselően szövevényes és nyugtalanítóan aktuális finálé, szalagcímeket idéző fordulatokkal. A Kreml jelöltje ízig-vérig 21. századi kémregény, mely méltó folytatása az Edgar-díjjal kitüntetett Vörös verébnek és Az árulás palotájának.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Thriller":

Leave a Reply