Letöltés könyv Az 1956-os forradalom és Jugoszlávia pdf, epub és mobi

By | 2019-12-25

Hegedűs Attila - Az 1956-os forradalom és Jugoszlávia

Letöltés könyvet Az 1956-os forradalom és Jugoszlávia pdf, epub és mobi

Az 1956-os forradalom és Jugoszlávia.pdf
Az 1956-os forradalom és Jugoszlávia.epub
Az 1956-os forradalom és Jugoszlávia.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Az 1956-os forradalom és Jugoszlávia.pdf, Az 1956-os forradalom és Jugoszlávia.epub. Az 1956-os forradalom és Jugoszlávia.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Az 1956-os forradalom és Jugoszlávia pdf, epub, mobi

Töltse le a Az 1956-os forradalom és Jugoszlávia könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Az 1956-os forradalom és Jugoszlávia könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Az 1956-os forradalom és Jugoszlávia pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Az 1956-os forradalom és Jugoszlávia könyvet.

Miről szól Az 1956-os forradalom és Jugoszlávia könyv?

Az 1956-os forradalom és Jugoszlávia leírása

A könyv eddigi ismereteink alapján igyekszik a korabeli magyar-jugoszláv viszonyt és a forradalom leverése után Jugoszláviába menekült csaknem húszezer magyar sorsát bemutatni, az ismert tényeket feldolgozni mellőzve az olyan történetek megírását, amelyekről biztosan tudjuk, hogy hamisak, vagy más források nem támasztják alá az elmondottakat. A szerző azokra az eddig megjelent tanulmányokra, könyvekre és természetesen azokra a levéltári dokumentumokra támaszkodott, amelyekhez hozzá tudott férni. A könyvben megjelentette az elmúlt évek során általa összegyűjtött interjúkat, visszaemlékezéseket. Ez utóbbiak alapján színesebb képet kíván festeni a korabeli Jugoszlávia területén létesített menekülttáborok mindennapjairól, a menekültek helyzetéről, de azoknak a visszaemlékezéseit is tartalmazza a kiadvány, akik valamilyen okból jelen voltak a forradalmi eseményeknél.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Történelmi":

Leave a Reply