Letöltés könyv Atticus nyomában pdf, epub és mobi

By | 2019-12-25

Tom Ryan - Atticus nyomában

Letöltés könyvet Atticus nyomában pdf, epub és mobi

Atticus nyomában.pdf
Atticus nyomában.epub
Atticus nyomában.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Atticus nyomában.pdf, Atticus nyomában.epub. Atticus nyomában.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Atticus nyomában pdf, epub, mobi

Töltse le a Atticus nyomában könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Atticus nyomában könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Atticus nyomában pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Atticus nyomában könyvet.

Miről szól Atticus nyomában könyv?

Atticus nyomában leírása

Tom Ryan középkorú, túlsúlyos, szókimondó újságíró. De amikor a sors összehozza Atticus M. Finch-csel, a törpe snauzerrel, arra kényszerül, hogy újragondolja addigi életét.

Hogy pénzt gyűjtsön rákban elhunyt barátja emlékére, Tom elhatározza, hogy kutyájával együtt egyetlen tél alatt megmássza New Hampshire negyvennyolc legmagasabb hegycsúcsát – méghozzá kétszer.

Odafent életük legnagyobb kalandja vár rájuk.

A varázslatos, ám veszélyekkel teli téli mesevilágban hóval, faggyal és viharokkal kell megküzdeniük, és ez a különleges bátorságpróba idővel spirituális utazássá válik.

Alig egy hónappal a hazatérésük után újabb tragédia vár rájuk. Atticus megvakul, és a vérvizsgálat eredménye még nagyobb bajt vetít előre. Az újabb kihívással szembenézve Tom és Atticus elindul a sötét alagútban, hogy megtalálja a fényhez vezető utat.

Kis kutyáknak és tériszonyos, cinikus újságíróknak semmi keresnivalójuk a hegyekben…

Az Atticus nyomában egy szívmelengető történet a barátságról, az önzetlenségről, a megváltásról – és mindenekfelett a szeretetről.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Életrajz":

Leave a Reply