Letöltés könyv Assassin’s Creed – Testvériség pdf, epub és mobi

By | 2019-12-20

Oliver Bowden - Assassin's Creed - Testvériség

Letöltés könyvet Assassin’s Creed – Testvériség pdf, epub és mobi

Assassin’s Creed – Testvériség.pdf
Assassin’s Creed – Testvériség.epub
Assassin’s Creed – Testvériség.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Assassin’s Creed – Testvériség.pdf, Assassin’s Creed – Testvériség.epub. Assassin’s Creed – Testvériség.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Assassin’s Creed – Testvériség pdf, epub, mobi

Töltse le a Assassin’s Creed – Testvériség könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Assassin’s Creed – Testvériség könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Assassin’s Creed – Testvériség pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Assassin’s Creed – Testvériség könyvet.

Miről szól Assassin’s Creed – Testvériség könyv?

Assassin’s Creed – Testvériség leírása

Az Assassin’s Creed videójáték sorozat az utóbbi évek legnépszerűbb új sorozata az egész világon, néhány év alatt több mint 30 millió példányban fogytak a játékok. A "Testvériség" című kötet, a közvetlen folytatása az előző, "Reneszánsz" című, a magyarországi könyvpiacon  is kiemelkedően teljesítő regénynek. Mivel az Assassin’s Creed sorozat következő játéka a "Revelations" 2011. november 15-én jelenik meg, és óriási várakozással tekintenek rá a rajongók, így a "Testvériség" kötet megjelenését úgy időzítettük, hogy ez a játék megjelenésével összecsengjen, és így kiemelkedő hírverést kaphasson.

Tartalom:
"Alászállok egy romlott birodalom fekete szívébe, hogy eltapossam ellenségeimet. De Rómát nem egy nap alatt építették, és egyetlen magányos orgyilkos nem lesz képes visszaállítani régi fényét. A nevem Ezio Auditore da Firenze. Ez az én testvériségem."
Az egykor oly dicsőséges Róma romokban hever. A városban szenvedés és pusztulás az úr, polgárai a kegyetlen Borgia család tehetetlen bábjai. Csak egyvalaki mentheti meg őket a Borgiák zsarnokságától – Ezio Auditore, az orgyilkos hagyományok mestere.
Küldetése során Eziónak latba kell vetnie minden képességét. Cesare Borgia, aki apjánál, a pápánál is elvetemültebb és veszélyesebb, nem nyugszik, amíg egész Itáliát meg nem hódította. Mivel ez a köpönyegforgatók kora, az összeesküvők mindenhová befészkelik magukat, még a Testvériség soraiba is…                    

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Fantasy":

Leave a Reply