Letöltés könyv Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete pdf, epub és mobi

By | 2019-12-26

Matthew J. Kirby - Assassin's Creed: Last Descendants - Az istenek végzete

Letöltés könyvet Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete pdf, epub és mobi

Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete.pdf
Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete.epub
Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete.pdf, Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete.epub. Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete pdf, epub, mobi

Töltse le a Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete könyvet.

Miről szól Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete könyv?

Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete leírása

Csupán egyetlen, utolsó darab maradt rejtve az Édenszigonyból – Isaiah, a köpönyegforgató templomos már megtalálta a nagyhatalmú relikvia hitvilláját és félelemvilláját. Ha az odaadásvillára is ráteszi a kezét, nem lesz senki, aki legyőzhetné. Közben Owennek és társainak sikerül egy lehetetlennek tűnő szövetséget létrehoznia az Orgyilkosok és a Templomosok között, hogy közös erővel megállítsák Isaiah-t, amíg nem késő.

Több mint ezer évvel korábban egy dán legendás harcos, Erős Styrbjörn, a dán király, Kékfogú Harald ellen vezette a jomsvikingeket. A véráztatta viking csataterek rejtik a hűségvilla titkait, és a fiatalokat összekötő, ősi kapcsolat nyitját. A történelmet már kőbe vésték. A többi csak Owenen, Javieren és alkalmi szövetségeseiken múlik. Tetteik örökre megváltoztatják majd az Assassin’s Creed világát.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Sci-fi":

Leave a Reply