Letöltés könyv Árnyvilág pdf, epub és mobi

By | 2019-12-25

William  Gibson - Árnyvilág

Letöltés könyvet Árnyvilág pdf, epub és mobi

Árnyvilág.pdf
Árnyvilág.epub
Árnyvilág.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Árnyvilág.pdf, Árnyvilág.epub. Árnyvilág.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Árnyvilág pdf, epub, mobi

Töltse le a Árnyvilág könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Árnyvilág könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Árnyvilág pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Árnyvilág könyvet.

Miről szól Árnyvilág könyv?

Árnyvilág leírása

Hollis Henry, az egykori Curfew rockbanda újságíróvá avanzsált ex-énekesnője munkalehetőséget kap egy indulás előtt álló, trendinek ígérkező életmódmagazintól. Első feladata Los Angelesbe szólítja, ahol a virtuális valóságot és a műholdas helymeghatározó technikát ötvöző, újfajta képzőművészetről kell anyagot gyűjtenie. Hollis azonban hamarosan egy sokkal veszedelmesebb történet kellős közepén találja magát.
Eközben az Államok másik felén, Manhattan mélyén Tito, egy patinás kínai-kubai bűnözőklán csempészetben, városi akadályfutásban és a misztikus afro-karibi santería-kultuszban egyaránt jártas, fiatal tagja családi utasításra iPodokat kézbesít egy titokzatos öregembernek. A furcsa megbízás azonban nem csak benne kelt megválaszolatlan kérdéseket. Tevékenysége és főként kapcsolatai nyomát egy ködös szervezet jól kiképzett ügynöke követi, az igazi célpont azonban valószínűleg nem Tito, hanem valaki más…
A világ szállítmányozási útvonalain ezalatt hol felbukkan, hol eltűnik egy teherkonténer, sehol nem állapodva meg elegendő ideig ahhoz, hogy valaki rátehesse a kezét..
A Neurománc és A holnap tegnapja kultikus írójának új regénye technothriller a javából, s egyúttal riasztó képet fest paranoiás, részekre szakadt, posztmodern világunkról. Igazi csemege az igényes olvasónak, profi módon ötvözi a kortárs széppróza és a zsánerirodalom legvonzóbb tulajdonságait.
,,A szerethető karakterek, a pörgős akciójelenetek és a szerző jellegzetes metaforikus nyelvezete egyik legjobbjává teszik ezt a kötetet."
– Publishers Weekly
"Az utóbbi néhány évtized talán legfontosabb írója."
– The Guardian
,,Az író, aki a banálisból megdöbbentően és teljesen más egészt képes elővarázsolni"
– The Washington Post Book World
,,Gibson ezúttal sem rejti véka alá meggyőződését, hogy az általunk létrehozott technológia fejlődése elkerülhetetlenül meghaladja majd az emberét."
– Entertainment Weekly

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Fantasy":

Leave a Reply