Letöltés könyv Aranykalitka pdf, epub és mobi

By | 2019-12-25

Camilla Läckberg - Aranykalitka

Letöltés könyvet Aranykalitka pdf, epub és mobi

Aranykalitka.pdf
Aranykalitka.epub
Aranykalitka.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Aranykalitka.pdf, Aranykalitka.epub. Aranykalitka.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Aranykalitka pdf, epub, mobi

Töltse le a Aranykalitka könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Aranykalitka könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Aranykalitka pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Aranykalitka könyvet.

Miről szól Aranykalitka könyv?

Aranykalitka leírása

Faye élete kívülről tökéletesnek tűnik, hiszen megvan mindene, amire egy nő csak vágyhat: remek férj, tündéri gyermek és egy luxuslakás Stockholm legelőkelőbb városrészében. A csillogó felszín alatt azonban a fjällbackai gyermekkor sötét emlékei szakadatlanul kísértik, és mindinkább úgy érzi, hogy rabmadár egy aranykalitkában. Régen erős és ambiciózus nő volt, ám a férje, Jack kedvéért feladta az álmait. Amikor rájön, hogy a férfi kihasználta és megcsalta, egy világ omlik össze benne. Kisemmizik, elveszíti az otthonát és a családját, teljesen padlóra kerül. Miután összeszedi magát, szilárdan eltökéli, hogy elégtételt vesz, és kieszel egy ördögi bosszútervet.

A Fjällbacka-sorozat tíz kötete után Camilla Läckberg egy vérbeli drámát tett le az asztalra, amely megcsalásról, igazságszolgáltatásról és megtorlásról szól. A kétrészes Faye-sorozat első kötete!

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Krimi":

Leave a Reply