Letöltés könyv Antik Róma napi öt denariusból pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Philip Matyszak - Antik Róma napi öt denariusból

Letöltés könyvet Antik Róma napi öt denariusból pdf, epub és mobi

 • Scolar Kiadó Kft.
 • Történelmi
 • 144 oldal
 • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
 • ISBN: 9789632440453
 • Cikkszám: 1011152
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

Antik Róma napi öt denariusból.pdf
Antik Róma napi öt denariusból.epub
Antik Róma napi öt denariusból.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Antik Róma napi öt denariusból.pdf, Antik Róma napi öt denariusból.epub. Antik Róma napi öt denariusból.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Antik Róma napi öt denariusból pdf, epub, mobi

Töltse le a Antik Róma napi öt denariusból könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Antik Róma napi öt denariusból könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Antik Róma napi öt denariusból pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Antik Róma napi öt denariusból könyvet.

Miről szól Antik Róma napi öt denariusból könyv?

Antik Róma napi öt denariusból leírása

Philip Matyszak szórakoztató útikönyvéből minden hasznos információt megtudhatunk, ami egy időutazáshoz szükséges az ókori Rómába. Készüljünk fel a kalandokra: a Kr. u. 200 körüli évekbe utazunk! Csupán a képzelőerőnkre és egy fogkefére lesz szükségünk.
A szerző tanácsokat ad arra nézve, hogyan szervezzük meg a tengeri utazást Itáliába, melyik utat válasszuk Rómába, és mit érdemes megnéznünk a város híres hét dombján. Megtudhatjuk, mit kell magunkkal vinnünk egy előkelő lakomára (étkezőköpenyt, saját szalvétát és házicipőt), hol találhatók a legjobb piacok, nyilvános fürdők… no és a bordélyházak.
Sétáink során megismerhetjük a belváros összes nevezetességét a Palatinus-dombon magasodó császári palotáktól kezdve a Forum Romanum nyüzsgő forgatagán keresztül a Pantheon pompájáig. Az antik világ legnagyobb és legnépesebb városa rengeteg érdekes látnivalót tartogat, többek közt izgalmas harcikocsi-versenyeket a Circus Maximusban és véres gladiátorküzdelmeket a Colosseumban.
E szellemes és olvasmányos útikönyvet a történelem és az utazás kedvelőinek ajánljuk, valamint mindazoknak, akik valaha elgondolkoztak azon, milyen is lenne ellátogatni az ókori világ legnagyobb városába.
A kötet közel ötven illusztrációja között 11 színes ábrázolás található.

„Néha egy kicsit kényelmetlenül érzem magam a 21. században” – írja magáról Philip Matyszak. S igaz lehet e vallomás, hiszen a fiatal történész oly otthonosan mozog az antik világ kultúráiban, mintha maga is tógát öltve alkudozott volna már az ókori Róma piacán. Az oxfordi St. John’s College-ban római történelemből doktorált fiatal történész népszerű történelemkönyvei révén vált világhírűvé: afféle ókori útikalauzaival hol az antik Hellászba, hol a Római Birodalom mindennapjaiba repíti a kalandvágyó olvasókat. „Maty” a könyvíráson kívül újságíróként és egyetemi oktatóként tevékenykedik: tanított Milánóban, jelenleg pedig a Cambridge-i Egyetemen vezet kurzusokat.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Történelmi":

Leave a Reply