Letöltés könyv Alex, nagyjából… pdf, epub és mobi

By | 2019-12-31

Jenn Bennett - Alex, nagyjából…

Letöltés könyvet Alex, nagyjából… pdf, epub és mobi

Alex, nagyjából….pdf
Alex, nagyjából….epub
Alex, nagyjából….mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Alex, nagyjából….pdf, Alex, nagyjából….epub. Alex, nagyjából….mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Alex, nagyjából… pdf, epub, mobi

Töltse le a Alex, nagyjából… könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Alex, nagyjából… könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Alex, nagyjából… pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Alex, nagyjából… könyvet.

Miről szól Alex, nagyjából… könyv?

Alex, nagyjából… leírása

Bailey "Mink" Rydell megtalálta élete pasiját. Mindketten imádják a filmeket és minden egyes nap beszélnek – Alex tökéletes. Eltekintve attól az aprócska ténytől, hogy még soha az életben nem találkoztak és egymás valódi nevét sem ismerik … Amikor Bailey ugyanabba a városba költözik, ahol Alex él, a lány úgy dönt, megkeresi. Ám megtalálni valakit a chatelésekre alapozva nehezebb, mint ahogy Bailey elsőre gondolta, főleg úgy, hogy idegesítően magabiztos (és szemtelenül jóképű) munkatársa, Porter Roth minden egyes lépésén jól szórakozik. Vajon nem őrültség ez az egész, és nem lesz csalódás, ha mégis sikerül Alexet megtalálni? Bennett könyve rendkívül finoman árnyalt szerelmesregény, amely egyaránt beszél a felnőtté válás nehézségeiről, és a fiatalság minden nehézségen felülkerekedő életerejéről. Vigyázat, nem csak lányoknak!

 

„De ​egyetlen embert tudok csak kivenni, ahogy ott áll a jegyárusító fülkével szemben. Porter Roth. Gyönyörű alak. A fején temérdek vadul göndörödő hajfürt. Pimasz mosoly. Ősi ellenségem.”

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Romantikus":

Leave a Reply