Letöltés könyv Albert Einstein válogatott írásai pdf, epub és mobi

By | 2019-12-26

Albert Einstein - Albert Einstein válogatott írásai

Letöltés könyvet Albert Einstein válogatott írásai pdf, epub és mobi

Albert Einstein válogatott írásai.pdf
Albert Einstein válogatott írásai.epub
Albert Einstein válogatott írásai.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Albert Einstein válogatott írásai.pdf, Albert Einstein válogatott írásai.epub. Albert Einstein válogatott írásai.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Albert Einstein válogatott írásai pdf, epub, mobi

Töltse le a Albert Einstein válogatott írásai könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Albert Einstein válogatott írásai könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Albert Einstein válogatott írásai pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Albert Einstein válogatott írásai könyvet.

Miről szól Albert Einstein válogatott írásai könyv?

Albert Einstein válogatott írásai leírása

Einstein rendkívüli életművet hagyott ránk. Bár összes műveinek kiadására nem vállalkozhatunk, e kötetnek mégis az a célja, hogy általános és kiegyensúlyozott áttekintést adjon e zseniális fizikus munkásságáról.  A kötet öt fejezetre tagolódik. Az első fejezet témája természetesen  a relativitáselmélet. A második fejezet Einsteinnek a kvantummechanikáról és a determinizmus kérdéséről írott fontosabb cikkeit tartalmazza. Einstein köztudottan vallásos ember volt, a harmadik fejezet írásai tudomány, vallás és filozófia viszonyát boncolgatják. A negyedik fejezet Einsteint a közéleti embert mutatja be, s a kötetet végül Einstein tudományos önéletrajza zárja.  A könyv olyan írásokat is tartalmaz, melyek most először olvashatók magyar nyelven.                    

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Életrajz":

Leave a Reply