Letöltés könyv Agymanók + mese CD pdf, epub és mobi

By | 2019-12-26

Agymanók + mese CD

Letöltés könyvet Agymanók + mese CD pdf, epub és mobi

Agymanók + mese CD.pdf
Agymanók + mese CD.epub
Agymanók + mese CD.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: Agymanók + mese CD.pdf, Agymanók + mese CD.epub. Agymanók + mese CD.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Agymanók + mese CD pdf, epub, mobi

Töltse le a Agymanók + mese CD könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Agymanók + mese CD könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Agymanók + mese CD pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Agymanók + mese CD könyvet.

Miről szól Agymanók + mese CD könyv?

Agymanók + mese CD leírása

A kis Riley elméjében, ahogy a többi emberében is, található egy Fejhadiszállás, ahol a számtalan gombbal és billentyűvel ellátott irányítópult mögött öt érzelem ül. Derű azt szeretné, ha a kislány mindig boldog volna. Ha valamit rendbe kell szedni, vagy érvényt kell szerezni az igazságosságnak, színre lép Harag. Undor akkor kapcsolja be a vészjelzést, ha visszataszító dolog bukkan fel a közelben. Majré arra ügyel, nehogy Riley veszélyes dologba vágjon. Bánat pedig néhanapján szívesen sírdogál egy kicsit. Egy napon azonban a tizenegy éves Riley Fejhadiszállásáról eltűnik Derű és Bánat. Vajon hogy boldogul a többi érzelem nélkülük? A kislány világa alapjaiban rendül meg….

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gyermek és ifjúsági":

Leave a Reply