Letöltés könyv Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Frei Tamás - Agrárbárók - Magyarország az oroszok csapdájában

Letöltés könyvet Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában pdf, epub és mobi

 • Alexandra kiadó
 • Krimi
 • 496 oldal
 • Kötés: kartonált
 • ISBN: 9789633576373
 • Cikkszám: 1042676
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában.pdf
Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában.epub
Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában.pdf, Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában.epub. Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában pdf, epub, mobi

Töltse le a Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában könyvet.

Miről szól Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában könyv?

Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában leírása

Pedig André már azt hitte, hogy maga mögött hagyhatja a zaklatott múltat.
Tévedett – mert az oroszok nem felejtenek…

André Calvi megint célponttá válik, öngyilkos merénylő támad rá és imádott kislányára, Fruzsikára. Egyetlen másodperc véres drámája a nizzai utcán, amitől minden megváltozik. Szétrobban az élete, hogy aztán számára ismeretlen erők tőrbe csalják és keresztül rángassák a kelet-ukrajnai polgárháború mocskán.
Közben magyar agrárbárók, akik csak a saját pénztárcájukat nézik, Moszkvában árusítják ki országot.
A szövevényes nemzetközi játszmában, Amerika és Oroszország közé szorulva, a magyarok számára nagy a tét: a paksi atomerőmű éppúgy, mint az Adriai tenger mélyéről felhozott Anjou-kincsek, de a gátlástalan milliárdosok miatt hazánk NATO tagsága is veszélybe kerül.
A magyar mezőgazdaságot kézben, a politikai elitet pedig sakkban tartó földesurak először még csak egy zalai vadászkastélyban konspirálnak, később viszont már orosz oligarchákkal, Azerbajdzsánban. A kérdés mindvégig úgy szól, hogy eltaktikázza-e magát a miniszterelnök?

Az Agrárbárók Frei Tamás negyedik akcióregénye. A főhős ezúttal is André, a korábbi három kötetből már jól ismert magyar származású francia titkosügynök, akit ezúttal nehéz lesz felismerni…

Frei Tamás 49 éves, manapság a nevét viselő nemzetközi kávézólánc, a Cafe Frei kiépítésével foglalkozik, miközben a regényírás a szenvedélye és a hobbija. Az egykor nézettségi rekordokat döntő televíziós évek óta három város között osztja meg az idejét. Budapesten, Nizzában és Maimiban él. Könyvei helyszíneit mindig bejárja, ezért is képes valósághűen bemutatni Donyecket, Moszkvát, Tokiót, New Yorkot, vagy éppen Bakut és Marokkót. Az olvasó a különleges "világkörüli utazás" ellenére szinte mindvégig Magyarországról olvas majd, mert az Agrárbárók a kulisszák mögé pillantva a jelenkor Magyarországát próbálja megérteni.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Krimi":

Leave a Reply