Letöltés könyv A ​szamarkandi amulett pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Jonathan Stroud - A ​szamarkandi amulett

Letöltés könyvet A ​szamarkandi amulett pdf, epub és mobi

A ​szamarkandi amulett.pdf
A ​szamarkandi amulett.epub
A ​szamarkandi amulett.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: A ​szamarkandi amulett.pdf, A ​szamarkandi amulett.epub. A ​szamarkandi amulett.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A ​szamarkandi amulett pdf, epub, mobi

Töltse le a A ​szamarkandi amulett könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A ​szamarkandi amulett könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A ​szamarkandi amulett pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A ​szamarkandi amulett könyvet.

Miről szól A ​szamarkandi amulett könyv?

A ​szamarkandi amulett leírása

A tizenegy éves varázslóinas, Nathaniel életében minden megy a maga útján, mígnem egy gazdája által adott fogadáson fel nem tűnik Simon Lovelace. Ez a nagyhatalmú varázsló a nagy nyilvánosság előtt megszégyeníti őt, mire Nathaniel elhatározza, hogy olyan varázslatokat is elsajátít, melyeknek gyakorlása messze nem ajánlatos az ő korában. A bosszú érzésétől hajtva idézi meg az ötezer éves dzsinnt, Bartimaeust, hogy segítségére legyen terve végrehajtásában. Ám megidézni egy szellemet, majd hatalom alatt is tartani egyáltalán nem ugyanaz… S amikor Nathaniel megparancsolja a kötelékétől minden áron szabadulni akaró dzsinnek, hogy lopja el Lovelace legféltettebb kincsét, a szamarkandi amulettet, a fiú a varázslók között dúló hatalmi harc kellős közepén találja magát, oldalán a csavaroseszű és kissé pimasz szellemmel.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Fantasy":

Leave a Reply