Letöltés könyv A suttogószoba pdf, epub és mobi

By | 2019-12-25

Dean Koontz - A suttogószoba

Letöltés könyvet A suttogószoba pdf, epub és mobi

A suttogószoba.pdf
A suttogószoba.epub
A suttogószoba.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: A suttogószoba.pdf, A suttogószoba.epub. A suttogószoba.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A suttogószoba pdf, epub, mobi

Töltse le a A suttogószoba könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A suttogószoba könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A suttogószoba pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A suttogószoba könyvet.

Miről szól A suttogószoba könyv?

A suttogószoba leírása

Cora Gundersun, az általános iskola tanár mindenkivel kedves, és mindenki szereti őt. Mégis megöli magát, de előtte még brutálisan lemészárol egy csomó embert.

Amikor előkerül Cora felkavaró naplója, mindenki arra gondol, hogy a nő őrült volt. Egyedül Jane Hawk tudja, mi az igazság.

Jane-nek a férje is megmagyarázhatatlan módon lett öngyilkos – Jane ekkor kezdett nyomozni, először FBI ügynökként, de aztán menekülnie kellett. Kilép a szervezet kötelékéből, és egymagában dacol nagyhatalmú ellenfeleivel, akiknek titkos összeesküvése szörnyű veszélybe sodorná Amerikát.

Csak Jane Hawk, az államok legkeresettebb szökevénye számolhatja fel a mestertervet, amely romlásba dönti az országot.

 

NEW YORK TIMES BESTSELLER

Dean Koontz a Jane Hawk-sorozattal újra a legnagyobbak közé emelkedett, és sokak szerint felülmúlja régi, klasszikus önmagát is. A sikerlistákon hónapok óta menetelő misztikus thriller nagyszerű kritikákat és kitűnő olvasói értékeléseket kap, több tucat nyelvre lefordították.

A Suttogószoba a négyrészes sorozat második darabja.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Krimi":

Leave a Reply