Letöltés könyv A mudrák gyógyító ereje – A kezek jógája pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Rajendar Menen - A mudrák gyógyító ereje - A kezek jógája

Letöltés könyvet A mudrák gyógyító ereje – A kezek jógája pdf, epub és mobi

A mudrák gyógyító ereje – A kezek jógája.pdf
A mudrák gyógyító ereje – A kezek jógája.epub
A mudrák gyógyító ereje – A kezek jógája.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: A mudrák gyógyító ereje – A kezek jógája.pdf, A mudrák gyógyító ereje – A kezek jógája.epub. A mudrák gyógyító ereje – A kezek jógája.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A mudrák gyógyító ereje – A kezek jógája pdf, epub, mobi

Töltse le a A mudrák gyógyító ereje – A kezek jógája könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A mudrák gyógyító ereje – A kezek jógája könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A mudrák gyógyító ereje – A kezek jógája pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A mudrák gyógyító ereje – A kezek jógája könyvet.

Miről szól A mudrák gyógyító ereje – A kezek jógája könyv?

A mudrák gyógyító ereje – A kezek jógája leírása

A mudrák segítenek normalizálni az öt elemet az emberi testben. Az egyensúly, amire törekszünk és amire szükségünk van, nem egyszerű dolog. Bármi felboríthatja. Messze kerültünk a természettől, és a baktériumok, de a nekik otthont adó emberi test is több alkalommal átalakult. Ma már nagyon könnyű felborítani az egyensúlyt. A következőkben megvizsgáljuk, hogyan befolyásolják a mudrák az embert. A kéz öt ujja az elemeket képviseli. A hüvelykujj a tűz, a mutatóujj a levegő, a középső ujj az ég, a gyűrűsujj a föld, a kisujj pedig a víz. A mudrák rendszeres gyakorlása azonban bizonyítottan határozott gyógyulást eredményez.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Ezotéria":

Leave a Reply