Letöltés könyv A kitüntetés pdf, epub és mobi

By | 2019-12-25

Danielle Steel - A kitüntetés

Letöltés könyvet A kitüntetés pdf, epub és mobi

A kitüntetés.pdf
A kitüntetés.epub
A kitüntetés.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: A kitüntetés.pdf, A kitüntetés.epub. A kitüntetés.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A kitüntetés pdf, epub, mobi

Töltse le a A kitüntetés könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A kitüntetés könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A kitüntetés pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A kitüntetés könyvet.

Miről szól A kitüntetés könyv?

A kitüntetés leírása

A német megszállás idején Galle de Barbet, a Lyon közelében élő diáklány sorra elveszíti szeretteit: apját és bátyját megölik a németek, anyja megtébolyodik, legjobb barátnőjét és családját pedig a szeme láttára hurcolják el. Amikor a véletlen úgy hozza, hogy Galle-nek módja nyílik elbújtatni egy zsidó kisfiút a nácik elől, csatlakozik a francia ellenállás tagjaihoz, és százával menekít gyerekeket biztonságos helyre. A háború utolsó napjaiban pedig a családi kastélyban elszállásolt német parancsnok kérésére és segítségével Galle a nácik által elrabolt műkincseket rejt el, hogy a németek távozása után visszaadja őket a kifosztott francia múzeumoknak. Amikor véget ér a háború, Galle-t azzal vádolják, hogy együttműködött a németekkel. Igazát nem tudja bizonyítani, ezért Párizsba menekül, ahol a divat világában új életet kezd. Később New Yorkba kerül, s Dior-modellből feleség és anya lesz. Megannyi fájdalmas veszteség után végül visszatér a gyökereihez, Párizsba.Ám a múlt kísértetei továbbra sem tágítanak mellőle. A háború után pillanatok alatt rásütötték a kollaborálás bélyegét, de az már senkinek nem volt sürgős, hogy kiderítse az igazságot. Unokája azonban addig nem nyugszik, amíg nagyanyját el nem ismerik annak, aki mindig is volt: igaz embernek és hősnek.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Regény":

Leave a Reply