Letöltés könyv A kisbabám szoptatása (150 kérdés és válasz) pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Muriel Ighmouracnéne - A kisbabám szoptatása (150 kérdés és válasz)

Letöltés könyvet A kisbabám szoptatása (150 kérdés és válasz) pdf, epub és mobi

 • Saxum Kiadó
 • Család és szülők
 • 176 oldal
 • Kötés:
 • ISBN: 9789632481111
 • Cikkszám: 1041419
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

A kisbabám szoptatása (150 kérdés és válasz).pdf
A kisbabám szoptatása (150 kérdés és válasz).epub
A kisbabám szoptatása (150 kérdés és válasz).mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: A kisbabám szoptatása (150 kérdés és válasz).pdf, A kisbabám szoptatása (150 kérdés és válasz).epub. A kisbabám szoptatása (150 kérdés és válasz).mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A kisbabám szoptatása (150 kérdés és válasz) pdf, epub, mobi

Töltse le a A kisbabám szoptatása (150 kérdés és válasz) könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A kisbabám szoptatása (150 kérdés és válasz) könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A kisbabám szoptatása (150 kérdés és válasz) pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A kisbabám szoptatása (150 kérdés és válasz) könyvet.

Miről szól A kisbabám szoptatása (150 kérdés és válasz) könyv?

A kisbabám szoptatása (150 kérdés és válasz) leírása

Szoptassam-e a gyermekemet?- minden édesanyában felmerül ez a kérdés a várandósság során. Bár a kismamák 50%-a szoptatja csecsemőjét, a szoptatás megítélése még napjainkban sem egyértelmű és előítéletektől mentes.

Ez a csecsemő fejlődési fázisai szerint rendezett útmutató felöleli a várandósságtól az elválasztásig terjedő időszakot, a szerző pedig igyekszik pontosan, elfogultság nélkül választ adni a felmerülő kérdésekre.

Babát várok: És ha nem lesz elég tejem? Fájni fog? Kihez fordulhatok, ha segítségre van szükségem?

Szülni fogok: Elfogadja majd a mellemet? Honnan tudom, hogy eleget evett-e? Mit tegyek, ha kisebesednek a mellbimbóim?

Szoptatás a mindennapokban: Fájni fog a szoptatás, ha már jönnek a fogai? Szégyenlős vagyok, hogyan szoptassak nyilvános helyen? A kisbabám elalszika mellemen…

Az elválasztás: Mikor érdemes elkezdeni az elválasztást? Lehet-e szoptatni a munkába való visszatérés ellenére?

A könyv minden fenti témát alaposan körüljár, mind gyakorlati (a megfelelő szoptatási helyzet megtalálása, a mellbimbó sérüléseinek megakadályozása, az elválasztás végigvitele stb.) mind pszichológiai (mások tekintete, félelem attól, hogy nem vagyunk elég jó anyák, kapcsolat a babával, az apa helye a szoptatásban, stb.) szempontból.

Muriel Ighmourancéne sikeres blogrovatokat vezet. Karrierjét kórházi csecsemőgondozóként kezdte, majd egy párizsi önszervező bölcsőde igazgatója és szoptatási tanácsadója lett. Alapítója a CoworkCréche mozgalomnak, amely a munkavégzés és a bölcsőde összefonódását támogatja. A Larousse Kiadó gondozásában megjelent művei: Terhességi napló és Kismama naplóm.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Család és szülők":

Leave a Reply